Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul cel mic al lui Van Damme a pledat vinovat la acuzaţia de ameninţare cu cuţitul

Fiul cel mic al lui Van Damme a pledat vinovat la acuzaţia de ameninţare cu cuţitul

Fiul cel mic al actorului belgian Jean Claude Van Damme, Nicholas Francois Van Varenberg, a pledat vinovat la acuzaţia de ameninţare cu cuţitul şi îşi va afla sentinţa pe 3 octombrie, potrivit contactmusic.com.

Rl online 0 comentarii

Incidentul a avut loc pe 12 septembrie 2017.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost văzut atunci lovind peretele unui lift în clădirea în care locuia, de lângă Universitatea de stat din Arizona. A fost chemată poliţia, care a remarcat o dâră de sânge ce ducea la uşa apartamentului acestuia. Van Varenberg a refuzat ajutorul medical oferit, iar poliţiştii au determinat că nu a fost săvârşită o infracţiune şi au părăsit zona, potrivit unui raport oficial.

Însă poliţiştii s-au întors după ce vecinii au reclamat faptul că se auzeau ţipete din apartament. Van Varenberg l-a ameninţat pe colegul său de cameră că îl va înjunghia mortal dacă va permite accesul poliţiei în locuinţă şi a făcut aluzie şi la faptul că are un tată celebru.

După aproximativ două ore, poliţia a reuşit să îl imobilizeze pe Van Varenberg, iar acesta a fost pus sub acuzare, printre altele, pentru atac, lipsire de libertate şi posesie de droguri.

Iniţial, Van Varenberg a pledat nevinovat la o audiere din septembrie 2017.

Van Varenberg este fiul lui Van Damme - celebru pentru filme precum "Bloodsport/ Sport sângeros", "Kickboxing", "Soldat Universal", "Dublu Impact" şi "Timecop" - cu actriţa Darcy LaPier, cu care starul a fost căsătorit între anii 1994 - 1997.

Comentarii

loading...