Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere

Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere

Nicholas Van Varenberg, fiul de 22 de ani al actorului din filme de acţiune Jean-Claude Van Damme, a fost condamnat miercuri la 18 luni de libertate sub supraveghere, după ce s-a declarat vinovat de comportament violent, în urma unui incident cu colegul său de cameră.

Rl online 0 comentarii

Judecătorul Warren Granville a emis sentinţa împotriva Nicholas Van Varenberg care se află astfel într-o perioadă de probă după incidentul petrecut în oraşul Tempe, în urmă căruia a ajuns să-l sechestreze şi să-l ameninţe cu un cuţit pe colegul său de cameră.

Având în vedere că şi-a recunoscut vinovăţia şi s-a declarat responsabil de comportament violent, alte acuzaţii precum cel de sechestrare, posesie de marihuana şi droguri au fost ridicate, conform Tribunalului superior al comitatului Maricopa.

Fiul lui Van Damme a fost arestat în septembrie 2017 pentru acest incident, în care a sechestrat şi a ameninţat cu un cuţit persoana cu care împărţea locuinţa. Potrivit tribunalului, Van Varenberg a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în timp ce lovea peretele unui ascensor într-un complex de locuinţe, rănindu-se la mână.

Urmărind picăturile de sânge, agenţii au ajuns de la ascensor până la apartamentul lui Van Varenberg şi s-au oferit să-l ajute însă tânărul i-a refuzat. Ulterior, poliţiştii s-au întors la apartament, după ce unii vecini au reclamat zgomote şi certuri din interior. Când agenţii au bătut la uşă, tânărul a ameninţat că îl omoară cu un cuţit pe colegul său de apartament.

După ce a refuzat două ore să deschidă uşa, agenţii au pătruns în locuinţă şi l-au eliberat pe colegul său de cameră. Iniţial, Van Varenberg s-a declarat nevinovat de acuzaţiile de atac agravat şi sechestrare de persoană.

Comentarii

loading...