15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFlorariile si evolutia lor

Florariile si evolutia lor

Pe vremuri floraresele se regaseau pretutindeni la colturile de strada cu florile in cosuri de rachita , insa pe masura trecerii anilor ele au evoluat la , tonete , magazine , piete , etc.

Buchetele de flori erau create rudimentar , cateva garoafe sau cateva gerbera uneori trandafiri , o frunza de feriga asezate intr-o coala de celofan si cam atat.

In momentul de fata cand vorbim de o florarie  ajungem sa vorbim de arta… aranjamentele florale au cunoscut modificari colosale si au ajuns la complexitati uriase , fie ca vorbim de un simplu buchet de flori sau de aranjamentele florale de nunta.

Odata cu aparitia internetului florariile iar au cunoscut o mare evolutie si aceea este trecerea la florariile online.

Florariile online au reusit sa reduca drastic pierderile fata de o florarie conventionala si beneficiaza de un sistem si o organizare mult superioara , pe langa acest fap tele ofera clientilor un confort urias datorita faptului ca tot procesul comenzii poate fi facut de oriunde , fie din confortul canapelei , fie de la birou ba chiar si din afara tarii.Asadar daca esti plecat pe meleaguri straine si persoanele dragi au ramas aici (sotie,iubita,fiica sau bunica) oricand le poti bucura si alina dorul de tine apeland la serviciile unei florarii cum ar fi Flori24.ro .

Aprovizionarile cu flori se fac zilnic in functie de comenzile primate pentru ziua respectiva astfel intotdeauna vei beneficia de cele mai frumoase si proaspete flori , ai la dispozitie serviciul de livrare flori , serviciu care te scuteste de enorm de mult timp care poate nu il ai la dispotite , scapi de stresul aglomertiei din traffic , faci economie de combustibil si plus de asta vorbim si de surpriza in sine , ce bucurie mai mare cunosti cand din senin primesti un cadou de la persoana draga?

Floristii florariilor online se informeaza in permanenta cu noutatile aparute in domeniu pentru a oferi clientilor in permanenta cele mai frumoase sim ai noi aranjamente.

Tot multumita internetului aceasta a sapte minune a pamantului (asa imi place mie sa ii spun) platile nu au fost niciodata mai simple , daca ai in posesie un card poti comanda la orice florarie online din Romania (ma refer la cele care isi merita cu adevarat aceasta titulatura) , astfel scapi si de eternal “ciubuc” . Am ales sa discut despre floraria online Flori24.ro deoarce am avut o colaborare cu ei si mi-au lasat o impresie foarte placuta , personalul este impecabil si totul a decurs perfect incepand de la procesul de comanda care a fost extrem de simplu pana la lacrimile de fericire ale sotiei.

 Am avut placerea sa merg si in atelierul lor , loc unde am ramas uimit de cat de bine sunt organizati si cat de frumos este totul prezentat , nu va imaginati un atelier urias ci mai degraba un loc primitor cu oameni simpatici care lucreaza cu lucruri frumoase , de aici mi-am tras concluzia ca ceea ce fac ei acolo e inainte de a fi o afacere de success este o pasiune.

Va recomand cu incredere sa utilizati serviciile lor si sa va bucurati persoanele dragi cu minunile ce pleaca din atelierul lor.

 Revenind la evolutia florariilor , de la cosul de rachita al florareselor de etnie am ajuns la online…am ajuns in punctul in care nu mai trebuie sa ne deplasam si fie ca suntem la doi pasi sau la 5000km distanta cu numai cateva click-uri putem surprinde persoanele dragi noua!

De la cosurile de rachita am ajuns la masini ce alearga prin tot orasul pentru a livra zambete , de la cosul de rachita gratie evolutiei tehnologiei am ajuns la plati online , de la cosul de rachita plin de flori am ajuns la ateliere specializate in designul florilor…din punctul meu de vedere asta se numeste EVOLUTIE!!!

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă