10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFloria lansează cea mai vastă colecție de flori dedicată Valentine’s Day

Floria lansează cea mai vastă colecție de flori dedicată Valentine’s Day

Colecția de flori de Valentine’s Day a Floria.ro cuprinde peste 60 de buchete și aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprimă dragostea indiferent de culoare.

Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se număra roșu intens, fuchsia, oranj, alături de inserții delicate de lila, crem și roz pudră.

Propunerile clasice pentru această perioadă sunt aranjamentele de flori în formă de inimă, dar și buchetele supradimensionate de trandafiri. Acestea se păstrează în colecție, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc să suprindă cu un cadou floral memorabil de Ziua Îndrăgostiților.

 Cadouri romantice de Valentine’s Day

 Colecția de cadouri și flori pentru acest an cuprinde combinații inspirate și asortate de flori și delicii culinare, flori și parfum, flori și sampanie sau flori și scrisori de dragoste.

Romantice și speciale, aceste cadouri sunt personalizate în funcție de preferințele oricărei femei. Oferite într-un cadru intim și festiv, aceste cadouri vor aduce fericire și vor amplifica dragostea din orice cuplu.

 

Selecția de cadouri speciale cu flori pentru Valentine’s Day din colecția Floria.ro este disponibilă pe https://floria.ro/flori-cadouri-speciale/ și poate fi livrată în toată țara, în două ore de la finalizarea comenzii.

 

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă