15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFloriana e topită după Maradona

Floriana e topită după Maradona

Prezentatoarea TV Floriana Messina a postat pe rețelele de socializare un mesaj de admirație pentru Diego Armando Maradona, chiar de lângă pictura murală a acestuia de pe o clădire din Napoli.

Bruneta cu forme parcă sculptate este un fan uriaș al echipei Napoli și a împărtășit pe Instagram dragostea ei pentru fostul starul argentinian al clubului din sudul Italiei.

Ea a postat o fotografie lângă zidul cu imaginea lui Maradona și a scris: „Maradona este Dumnezeu. Maradona este fotbal. Nimeni ca tine … întotdeauna cu noi. Am un vis: să te găsesc. #Futbol#forzanapoli”.

Postarea a devenit virală la doar câteva ore după ce Argentina a celebrat 34 de ani de la victoria în fața Angliei, obținută cu ajutorul legendarului gol marcat de Maradona, supranumit și „Mâna lui Dumnezeu”.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Napoli, prezentatoarea italiano-columbiană în vârstă de 31 de ani își arată adesea dragostea ei față de echipă, pozând în diferite ținute cu tematica și culorile clubului.

De curând, ea a oferit un spectacol de susținere înaintea finalei Coppa Italia, iar asta pare să-i fi impulsionat pe elevii lui Gennaro Gattuso, care s-au impus în fața marelui Juventus, după loviturile de la 11 metri.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă