21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFosta regină a valurilor s-a destăinuit tuturor

Fosta regină a valurilor s-a destăinuit tuturor

Tânăra de 25 de ani, care a concurat în Liga Mondială de Surf pentru femei între 2010 și 2017, a șocat lumea sportului după ce și-a creat propriul site pentru adulți, „Ellie Unlocked”.

Cunoscută pentru că făcea alt fel de valuri încă din adolescență, bomba sexy de la antipozi a intrat cu mari speranțe în industria surfingului, fiind pasionată de acest sport și visând la performanță.

Sponsorizările și călătoriile la evenimente internaționale au devenit rapid parte din viața lui Coffey în anii care au urmat, dar ea a declarat pentru news.com.au că a fost o perioadă traumatizantă.

„La început am crezut că sunt cea mai norocoasă fată din lume pentru că trăiesc o astfel de viață, dar nu după mult timp am ajuns să cunosc și partea întunecată a surfingului”, a spus Coffey. „Abuzul, atât mental, cât și fizic, pe care l-am îndurat în adolescență de la alți adulți din lumea aceasta m-a bântuit toată viața”.

Coffey a dezvăluit că nu a discutat anterior despre abuzurile cu care s-a confruntat în acei ani, în afara familiei și prietenilor apropiați.

Potrivit news.com.au, Coffey face surf în continuare pentru distracție, dar nu va mai concura niciodată în competițiile dedicate profesioniștilor.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă