12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a rămas în Statele Unite, deși penthouse-ul omului de afaceri de pe malul oceanului a fost greu de părăsit.

Se pare că cei doi apar proprietari la o adresă dintr-un oraș mic în apropiere de Oakland. Vila se află în Lauderdale Lake, din zona metropolitana Miami-Fort Laurdale-West Palm Beach.

Alina Vidican se bucură acum de o vilă cu 3 dormitoare, 3 băi, un garaj și un living, într-o zona rezidențială. Se presupune că locuința ar fi estimată la 220.000 de dolari.

Cristian Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți din anul 2011 până în 2016, când s-au prezentat la notar să pună capăt mariajului. 

Și-a revenit destul de greu după divorț, însă acum este mai înfloritoare a niciodată. Aceasta și-a luat cei doi copii, George Alexandru și Gloria, încă din 2016 și s-a stabilit în Statele Unite.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă