8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotbalistul Ciprian Marica își dă în judecată amanta

Fotbalistul Ciprian Marica își dă în judecată amanta

Anul trecut, în vară, fostul fotbalist a avut o escapadă cu o profesoară de sport măritată, nimeni alta decât soția prietenului și vecinului său, Florin Muntean. Bărbatul a simțit că ceva nu este în ordine și și-a urmărit soția la hotel, apoi a ciocănit la ușă și a așteptat să vadă cine este bărbatul cu care femeia își face de cap.

După scandalul cu pricina, Marica a avut o discuție cu prietenul său, iar acesta i-a promis că situația va rămâne între ei, cu condiția ca fostul fotbalist să îi spună iubitei sale că a înșelat-o. Zis și făcut. Marica s-a întors la București, și-a luat inima în dinți și i-a spus Ioanei toată tărășenia.

Fosta amantă a dat filmarea presei
După ce imaginile cu el la bustul gol a făcut deliciul presei din România, dar și de peste hotare, Ciprian Marica este hotărât să își facă dreptate și să nu lase vinovații nepedepsiti. Acesta este sigur că cei care au dat filmarea presei sunt chiar cei doi soți. Mai mult, el o bănuiește chiar pe fosta lui amantă, pe care intenționează să o dea în judecată.

“Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, ne-au dezvăluit surse apropiate fotbalistului, conform publicație Impact.

Filmulețul care îl are în prim-plan pe Ciprian Marica, fost jucător de fotbal al echipei naționale, îl arată pe Marica ieșind din camera amantei, din incinta unui hotel din Cluj-Napoca. Fotbalistul a fost filmat când a ieșit din cameră îmbrăcat doar cu un prosop și luat la întrebări, de persoana care îl însoțea, la acel moment.

Ana Muntean și Ciprian Marica ar fi fost prinși în fapt chiar de soțul gelos, care a venit să le ceară celor doi socoteli. Soțul este nimeni altul decât fiul patronului Transgaz, Florin Muntean.

S-a vehiculat că imaginile au fost dat în presă de către Florin Muntean, deși sunt vechi de un an. 

 

Cele mai citite

Jaqueline Cristian, la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Madrid

Jaqueline Cristian a învins-o în două seturi pe americanca McCartney Kessler, scor 7-6, 6-4, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu...

Dan Barna: „PNL-ul a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european...

ÎCCJ judecă marți conflictul de competență pentru redeschiderea urmăririi penale în dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va judeca, marţi, conflictul între instanţe privind competenţa de soluţionare a cererii DNA de redeschidere a urmăririi...
Ultima oră
Pe aceeași temă