6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Bella Angel face ravagii pe Instagram

FOTO. Bella Angel face ravagii pe Instagram

Atunci când și-a lansat contul de Instagram, acum doi ani, britanica nu și-a imaginat că asta o va tranforma într-o celebritate și va deveni un adevărat influencer.

La început, blonda în vârstă de 22 de ani a gândit contul „ca o modalitate de a-mi urmări propriul progres în golf”, așa cum a declarat chiar ea pentru New York Post. „Nu aveam intenția să mă extind vreodată în ceva mai mare. Acum însă e fantastic”.

Bella se bucură de un succes imens în mediul online, asemenea colegelor sale de breaslă, Paige Spiranac și Isabelle Shee. Diva cu 241 de mii de urmăritori pe Instagram își ține la curent fanii atât cu ponturi din golf, cât și cu viața ei personală, apărând extrem de sexy în fața lor.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, care a închis terenurile de golf, blondina a continuat să se antreneze acasă, alternând cu postări despre gătit și modă.

„Sunt bucuroasă că am strâns o comunitate de urmăritori cu adevărat uimitoare. Mă străduiesc să ofer o perspectivă feminină asupra golfului și sper să fiu un model pentru alte fete care doresc să se apuce de acest sport”, a spus Bella.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă