16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Charlotte și-a pus silicoane și e gata de luptă

FOTO. Charlotte și-a pus silicoane și e gata de luptă

Fiica de 34 de ani a legendarului Ric Flair nu a mai concurat în nicio luptă din 7 iunie, atunci când aceasta și-a pierdut titlul NXT în fața lui Io Shirai. În urma acelei înfrângeri, „Regina”, așa cum mai este supranumită Charlotte, a anunțat public că va lua o pauză pentru a se ocupa de o problemă cu implanturile sale mamare.

Zilele trecute însă, vedeta e revenit cu o actualizare a situației sale, iar primii care au aflat au fost urmăritorii săi de pe Instagram.

Împărtășind un selfie care o înfățișa arătându-și abdomenul de invidiat, Charlotte a declarat că a fost pentru prima dată la sala de sport după opt săptămâni de pauză și că este „gata să-și intre din nou în ritm”.

Încă nu s-a confirmat oficial data la care cea mai galonată campioană din istoria WWE se va întoarce în ring, însă tatăl ei susține că recuperarea lui Charlotte ar putea dura un an de zile.

El a declarat: „Ea este bine, dar este conștientă că nu poate grăbi lucrurile. Asta a spus și preparatorul ei personal și medicii, că nu poate grăbi procesul de recuperare.”

Cu toate acestea, Charlotte și-a liniștit fanii și a anunțat pe Twitter că va concura la WrestleMania 37, în luna martie a anului viitor.

Cele mai citite

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă