15 C
București
marți, 28 septembrie 2021

FOTO. De ce s-a retras „Barbie a Rusiei” din sport

Cunoscută și sub numele de „Barbie a Rusiei”, Alina a spus că și-a pierdut motivația de a se antrena și s-a confruntat cu o depresie profundă după ce a câștigat Campionatele Mondiale de Fitness din 2018. Sportiva născută la Krasnoyarsk a declarat că nu a mai văzut niciun motiv în a concura după ce a cucerit toate premiile la care visase.

„După ce am câștigat râvnitul titlu mondial, am fost copleșită de fericire și euforie. Visul meu a devenit, în sfârșit, realitate. Și ce s-a întâmplat în continuare? Nimic, m-am simțit pierdută, pentru că nu aveam altceva de făcut”, a afirmat Malykhina.

Ea a spus că și-a pierdut pasiunea pentru sport după ce a simțit că întrecerile de culturism sunt ca niște „expoziții de câini”: „Stăteam pe scenă în timp ce concuram la campionatul european, când un gând brusc mi-a venit în minte. ‘Nu este locul meu aici. Ce naiba se întâmplă aici? De ce se uită la mine și mă judecă de parcă am fi la o expoziție de câini? De ce mă compară cu alte femei? Asta este o prostie!‘”.

Alina a mărturisit că nu a mai fost la o sală de sport de mai mult de șapte luni și că acum duce o viață fericită fără un program strict.

Ultima oră
Pe aceeași temă