27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Diletta Leotta neagă relația cu Ibrahimovic

FOTO. Diletta Leotta neagă relația cu Ibrahimovic

Suspiciunile presei italiene au apărut după ce Ibrahimovic și Diletta s-au întâlnit în timpul carantinei, atunci când au filmat o reclamă pentru Buddyfit – o aplicație de antrenamente sportive.

Recent, cei doi au fost văzuți împreună la un restaurant din Sardinia, unde Leotta se află pentru a-și sărbători împlinirea celor 29 de ani. Italienii scriu că Zlatan a venit în stațiunea Costa Smeralda special pentru blondină. „Ceva s-a născut, e mai mult decât o prietenie”, s-ar fi confesat suedezul unui prieten.

Imediat, primele pagini ale presei italiene au vuit despre o relație amoroasă între jurnalista sexy și fotbalistul căsătorit, numindu-i chiar „cuplul surpriză al verii”.

Deranjată de aceste afirmații, Leotta a negat cu vehemență zvonurile, reprezentanții ei declarând pentru SunSport: „Nu avem nicio declarație de făcut, întrucât nu există nicio relație între cei doi, în afară de o colaborare profesională în calitate de ambasadori ai Buddyfit”.

Fotbalistul în vârstă de 38 de ani, care evoluează pentru AC Milan, este împreună cu soția sa, Helena Seger, de 18 ani, iar cuplul are împreună doi fii, Maximilian și Vincent.

De cealaltă parte, Diletta s-a despărțit recent de boxerul italian Daniele Scardina, iar acum se bucură din plin de viața de burlăciță în Sardinia.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A. Italianca face ravagii pe Instagram, acolo unde are aproape 7 milioane de urmăritori. Adesea își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze năucitoare, ce atrag mii de aprecieri și comentarii admirative.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă