10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Donna Vekic, aspru criticată de fani

FOTO. Donna Vekic, aspru criticată de fani

Jucătoarea croată de tenis Donna Vekic a fost aspru criticată pentru că nu a respectat regulile de izolare în contextul turneului WTA Palermo Open, aceasta vizitând obiective turistice din oraș și pozându-se lângă acestea.

Aflată la Palermo pentru a juca în primul turneu feminin de după pandemie, numărul 24 WTA a recunoscut că jucătoarele nu prea respectă regulile și nu stau într-o „bulă”. În această categorie a intrat chiar și ea, postând fotografii pe Instagram lângă obiective turistice și din restaurantele din Palermo. „Se spune că [în Palermo] stăm într-o bulă, dar nu este deloc adevărat. Nu vreau să pretind că stau închisă în cameră toată ziua când nu este așa. Da, am fost la cină în oraș. Cu siguranță, suntem atente și nu ne apropiem de oameni, dar 90% dintre jucătoare nu stau închise”, a recunoscut Vekic.

Cu toate acestea, jucătoarea în vârstă de 24 ani cere amenzi pentru cele care nu vor respecta distanțarea socială la Grand Slamul de la US Open, de la finalul lunii viitoare:„Sper că la New York vor exista amenzi și toată lumea va respecta regulile”.

Fanii au început imediat să răspundă afirmațiilor Donnei, criticând-o vehement. „Cum poate cineva să spună asta și să nu vadă contradicția?”, s-a întrebat un internaut, în timp ce alții au acuzat-o pe croată de aroganță și lipsă de bun simț.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă