FOTO. Ekaterina le dă clasă bărbaților pe circuit

FOTO. Ekaterina le dă clasă bărbaților pe circuit

Rusoaica Ekaterina Naboychenko a vorbit deschis despre provocările carierei sale și a recunoscut greutățile prin care a trecut de-a lungul timpului, fiind singura femeie pilot de drifturi din țara natală.

Rl online 0 comentarii

Pasiunea Ekaterinei pentru adrenalină a început încă din adolescență, atunci când rusoaica s-a urcat în mașina unui pilot de drifturi. La 21 de ani și-a cumpărat propriul automobil, un Nissan Skyline, și a eșuat în trei etape de calificare nereușite, până când a participat la prima ei cursă din campionat, în 2017.

Extrem de faimoasă pe rețelele de socializare, Ekaterina își împărtășește viața din afara pistei și pe YouTube, unde are peste 42.000 abonați. Nici pe Instagram nu e mai prejos, contul ei adunând peste 88.000 de urmăritori.

Într-un interviu acordat pentru „Match TV”, Ekaterina a declarat: „În domeniul ăsta trebuie să ai o agresivitate și un curaj excesiv. Eu am trecut prin toate etapele: furie, respingere și așa mai departe. Inițial, m-am gândit: 'Dacă îmbraci salopeta de curse, nu contează dacă ești bărbat sau femeie'. Ești pilot și trebuie să concurezi”.

„Orice s-ar spune, femeile-pilot au o experiență diferită în comparație cu bărbații. Din când în când, mă liniștesc, spunându-mi: 'Contează foarte mult că ai ajuns până aici. Ești fată, este greu pentru tine, dar asta e”, a adăugat rusoaica.

Comentarii

loading...