24.6 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

FOTO Fostul politician Dan Marian s-a căsătorit din nou

În ziua nunții, Elena, în vârstă de 29 de ani, a strălucit într-o rochie de mireasă stil prințesă, cu umerii goi, care a avut o croială tare elegantă. Mirele, fostul senator de Vaslui Dan Marian, a fost și el la înălțime în fericita zi, îmbrăcând un costum negru, pantofi asortați, cămașă albă și un papion roșu.

Nașii celor doi: Luminița și Gigi Chiru s-au asortat: ea, într-o rochie elegantă lungă de culoare galbenă și cu flori galbene în păr, el, cu papion galben.

 

Petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc într-un restaurant de patru stele din Iași, iar alături le-au fost rudele, prietenii apropiați și câțiva colegi. Unul dintre cei prezenți la fericitul eveniment este chiar colegul său de partid, Cristi Turcu.

În primăvara anului trecut, fostul senator a aflat că Elena, iubita lui în acea vreme, a rămas însărcinată. Primul copil al cuplului a venit pe lume cu câteva zile înainte de Crăciun, potrivit vremeanoua.ro. Fiica lor a fost numită Anelise.

Dan Marian a divorțat de Loredana, femeia care i-a fost alături timp de 20 ani și alături de care are doi copii, la sfârșitul anului 2016. De vină ar fi fost problemele pe care cei doi începuseră să le aibă în afaceri, dar si apariția în peisaj a unei femei mult mai tinere, pe nume Elena.

Ultima oră
Pe aceeași temă