12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Frumoasa Maya Semak sare în apărarea tatălui

FOTO. Frumoasa Maya Semak sare în apărarea tatălui

Însă iată că Maya Semak, fiica vitregă a antrenorului echipei Zenit Sankt Petersburg, Sergey Semak, ia atitudine în fața valului de mesaje ostile și le răspunde „fanilor” cu aceeași monedă.

După ce Zenit a suferit o a treia înfrângere consecutivă, în fața Borussiei Dortmund, în Liga Campionilor, suporterii înfocați au trecut la atac pe rețelele de socializare, fiind revoltați, în primul rând, la adresa antrenorului.

Iar prima care a sărit în apărarea lui Sergey a fost chiar fiica acestuia, Maya, care i-a pus la punct imediat pe cei care s-au grăbit să arunce cu jigniri.

„Îmi place Zenit atât în momentele de glorie, cât și în zilele dificile ale înfrângerii”, a spus Maya, plângându-se că sunt „atât de puține cuvinte de susținere când este cu adevărat nevoie” de la fani.

„Din anumite motive, mulți oameni pe care nu-i cunosc îmi scriu niște cuvinte foarte urâte. Evident, îi blochez, pentru că familia mea este sacră. Tatăl meu este cel mai bun și îl iubesc mult”, a declarat superba rusoaică.

Maya este o susținătoare înfocată a celor de la Zenit Sankt Petersburg, fiind des văzută în tribunele stadionului „Gazprom Arena”, acolo unde formația pregătită de Sergey Semak își dispută meciurile de pe teren propriu.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă