11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO INCENDIAR. Eva Padlock și-a „hipnotizat” urmăritorii

FOTO INCENDIAR. Eva Padlock și-a „hipnotizat” urmăritorii

În fotografia publicată, fotomodelul spaniol purta un costum de baie extrem de sexy din două piese minuscule, care îi complimentau trupul impecabil. Însă ochii privitorilor au rămas ațintiți pe bust, ce era pus în valoare de lenjeria incendiară, dar și de postura Evei, care își scotea la înaintare „dotările”.

Din cei 1,7 milioane de urmăritori ai ei, mulți s-au grăbit să comenteze numaidecât. Astfel, doar în prima oră a postării, bomba sexy a strâns peste 91.600 de aprecieri și aproximativ 1.700 de comentarii.

Cei mai mulți dintre ei au lăudat silueta răvășitoare, unii au rămas fără cuvinte, iar alții au apelat la un șir de emoticoane. „Nu pot exprima în cuvinte cât ești de frumoasă. M-ai hipnotizat!”, a scris unul dintre fanii ei. „Ești dovada că vârsta este doar un număr. Ești atât de frumoasă!”, a lăudat-o un alt admirator.

Fotomodelul în vârstă de 36 de ani a reușit să atragă atenția prin fizicul ei în timpul curselor de Superbike, acolo unde se număra printre fetele sexy care țineau umbrele pentru a-i proteja de soare pe motocicliști.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă