14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Iubita lui Ronaldo a dat lovitura

FOTO. Iubita lui Ronaldo a dat lovitura

Spanioloaica Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nu se vinde deloc ieftin, declarând că a semnat un contract de imagine cu un brand de haine pentru o sumă uriașă.

Bruneta a făcut anunțul de colaborare cu brandul de îmbrăcăminte online PrettyLittleThing pe pagina sa de Instagram, unde a strâns aproape 20 de milioane de urmăritori.

Colaborarea constă în faptul că Georgina devine ambasadoare a brandului respectiv, iar pentru acest serviciu, ea va încasa o sumă uriașă, compusă din șase cifre.

Anunțul nici că putea veni într-un alt mod decât printr-o postare sexy, în care iubita lui Ronaldo își etalează formele de invidiat. „Este o colaborare importantă pentru PrettyLittleThing. Georgina este uimitoare și se potrivește perfect cu brandul”, a dezvăluit un apropiat al brunetei.

Fotomodelul în vârstă de 26 de ani se alătură astfel unor vedete precum Kourtney Kardashian și Molly-Mae Hague, care au fost ambasadoare ale acestui brand de îmbrăcăminte.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au cunoscut în 2016, pe vremea când aceasta era vânzătoare într-un magazin cu bijuterii de lux din Madrid. Logodnica lui Ronaldo și-a schimbat radical viața de când formează un cuplu cu superstarul lui Juventus Torino.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă