FOTO. Iubita lui Ronaldo a dat lovitura

FOTO. Iubita lui Ronaldo a dat lovitura

Rl online 0 comentarii

Spanioloaica Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nu se vinde deloc ieftin, declarând că a semnat un contract de imagine cu un brand de haine pentru o sumă uriașă.

Bruneta a făcut anunțul de colaborare cu brandul de îmbrăcăminte online PrettyLittleThing pe pagina sa de Instagram, unde a strâns aproape 20 de milioane de urmăritori.

Colaborarea constă în faptul că Georgina devine ambasadoare a brandului respectiv, iar pentru acest serviciu, ea va încasa o sumă uriașă, compusă din șase cifre.

Anunțul nici că putea veni într-un alt mod decât printr-o postare sexy, în care iubita lui Ronaldo își etalează formele de invidiat. „Este o colaborare importantă pentru PrettyLittleThing. Georgina este uimitoare și se potrivește perfect cu brandul”, a dezvăluit un apropiat al brunetei.

Fotomodelul în vârstă de 26 de ani se alătură astfel unor vedete precum Kourtney Kardashian și Molly-Mae Hague, care au fost ambasadoare ale acestui brand de îmbrăcăminte.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au cunoscut în 2016, pe vremea când aceasta era vânzătoare într-un magazin cu bijuterii de lux din Madrid. Logodnica lui Ronaldo și-a schimbat radical viața de când formează un cuplu cu superstarul lui Juventus Torino.

Comentarii

loading...