FOTO O încurcătură de poze i-a schimbat viața unui băiețel

FOTO O încurcătură de poze i-a schimbat viața unui băiețel

Studenta Sydney Uselton căuta un sfat referitor la o rochie care-i plăcea, sfatul trebuia să vină de la amica ei, Mandi Miller. Însă fata a trimis, din greșeală, pozele și mesajul text la numărul greșit, iar răspunsul pe care l-a primit a fost unul neașteptat.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Tony Wood, tatăl a șase copii, și-a strâns toți copiii și i-a trimis fetei o poză cu ei toți, în semn că toată familia e de acord că ar trebui să cumpere acea rochie.

În mesaj, Tony a scris: „Cred că acest mesaj trebuia să ajungă la altcineva. Soția mea nu e acasă, așa că n-am putut să-i cer părerea, dar copiii cred că arată uimitor pe tine rochia! Ar trebui neapărat să o cumperi pe asta.”

Atât studenta, cât și tatăl, au postat întâmplarea amuzantă pe Facebook. Tony a scris: „Deci… Mi s-a întâmplat asta. Am primit ieri un mesaj de la un număr necunoscut, plus niște poze cu o femeie în rochie. Am decis: hai să-i facem ziua acestei persoane. Așa că mi-am pozat copiii cu degetele ridicate, în semn de OK, și, brusc, copiii mei sunt vedete pe Twitter! Destul de mișto!”.

După ce postarea a devenit virală, prietena studentei a observat că fiul în vârstă de 4 ani al lui Tony nu era prezent în poză. Cel mic, Kaizler, se lupta cu leucemia de aproape doi ani, și în prezent face chimioterapie în orașul său natal.

În acest fel, povestea despre boala copilului a devenit cunoscută, ceea ce a făcut ca peste 600 de oameni să le doneze bani. Deși părinții aveau nevoie doar de 10.000 de dolari, oamenii le-au donat, până acum, 33.592 dolari!

Aceasta este doar o întâmplare care poate arăta cum un simplu act de bunătate poate să însemne cât viața unei persoane.

Comentarii

loading...