13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO O încurcătură de poze i-a schimbat viața unui băiețel

FOTO O încurcătură de poze i-a schimbat viața unui băiețel

Tony Wood, tatăl a șase copii, și-a strâns toți copiii și i-a trimis fetei o poză cu ei toți, în semn că toată familia e de acord că ar trebui să cumpere acea rochie.

În mesaj, Tony a scris: „Cred că acest mesaj trebuia să ajungă la altcineva. Soția mea nu e acasă, așa că n-am putut să-i cer părerea, dar copiii cred că arată uimitor pe tine rochia! Ar trebui neapărat să o cumperi pe asta.”

Atât studenta, cât și tatăl, au postat întâmplarea amuzantă pe Facebook. Tony a scris: „Deci… Mi s-a întâmplat asta. Am primit ieri un mesaj de la un număr necunoscut, plus niște poze cu o femeie în rochie. Am decis: hai să-i facem ziua acestei persoane. Așa că mi-am pozat copiii cu degetele ridicate, în semn de OK, și, brusc, copiii mei sunt vedete pe Twitter! Destul de mișto!”.

După ce postarea a devenit virală, prietena studentei a observat că fiul în vârstă de 4 ani al lui Tony nu era prezent în poză. Cel mic, Kaizler, se lupta cu leucemia de aproape doi ani, și în prezent face chimioterapie în orașul său natal.

În acest fel, povestea despre boala copilului a devenit cunoscută, ceea ce a făcut ca peste 600 de oameni să le doneze bani. Deși părinții aveau nevoie doar de 10.000 de dolari, oamenii le-au donat, până acum, 33.592 dolari!

Aceasta este doar o întâmplare care poate arăta cum un simplu act de bunătate poate să însemne cât viața unei persoane.

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...
Ultima oră
Pe aceeași temă