FOTO. Paige VanZant rămâne în ring

FOTO. Paige VanZant rămâne în ring

Paige VanZant e hotărâtă să demonstreze tuturor că poate fi mai mult decât o fată frumoasă, după ce a părăsit MMA și a semnat un contract valoros de milioane de dolari cu Bare Knuckle Fighting Championship.

Rl online 0 comentarii

VanZant a anunțat că a ales să facă pasul către noua competiție săptămâna trecută, după expirarea contractului pe care îl avea cu UFC, și că este determinată să își demonstreze forța cu orice preț.

Blonda cu apariții în celebra revistă Sports Illustrated a declarat pentru ESPN: „Simt că mulți din MMA consideră că sunt doar o fată drăguță și nimic mai mult, iar acesta e modul meu de a dovedi oamenilor că nu sunt deloc așa”.

„Încă am o pasiune imensă pentru MMA și m-am mutat recent în Florida pentru a mă antrena cu ajutorul American Top Team. Evident, este una dintre cele mai bune săli de sport din lume. În momentul de față, unicul meu obiectiv este boxul, dar în câțiva ani aș putea să mă întorc la MMA. Sau mi-ar plăcea atât de mult luptele libere, încât nu aș vrea să fac altceva”, a adăugat Paige.

Recent, americanca a recunoscut că a fost victima unui viol în grup, la doar 14 ani. Aceasta a mărturisit că din această cauză a fost în pragul sinuciderii. „Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun”, a povestit Paige.

Comentarii

loading...