10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO Președinta Croației, confundată cu soția lui Ice-T, Coco Austin

FOTO Președinta Croației, confundată cu soția lui Ice-T, Coco Austin

Din păcate, fanii președintelui au făcut o eroare, iar pozele postate de Kolinda Grabar-Kitarović au fost înlocuite cu pozele lui vechi ale lui Coco Austin dintr-o vacanță în Miami cu soțul ei Ice-T în 2009.

Acest incident a surprins-o pe Grabar-Kitarovic, savant și fost ambasador croat în S.U.A., care a contribuit la aderarea Croației la Uniunea Europeană în 2013, înainte de a deveni primul președinte al națiunii în ianuarie 2015.

Încurcătura a început pe Twitter, cu un utilizator care postat fotografiile lui Austin, cu titlul “Croatian President, new crush alert.”

La scurt timp, alți utilizatori s-au alăturat, glumind că se mută în Croația și întrebând cum să găsească ambasada croată pentru a o întâlnii pe Grabar-Kitarovic, 47 de ani.

Două site-uri de știri din Africa de Sud și în Filipine, au preluat această tendință, înregistrând în mod eronat fotografiile lui Austin și raportând că în ele era Grabar-Kitarovic.

Grabar-Kitarovic și Coco Austin nu au comentat despre eroarea care s-a produs pe social media.

Asta nu înseamnă că președintele Croației nu are cu ce să se laude.

Adevărata poză cu președintele Croației Kolinda Grabar-Kitarović

 

Kolinda Grabar-Kitarović la Summit-ul NATO

De asemenea, Președintele Croației a reușit să ducă atmosfera de la Cupa Mondială până la summit-ul NATO de la Bruxelles.

Kolinda Grabar-Kitarovic a surprins o mulțime de persoane la ceremonia de deschidere a summit-ului, acolo unde a venit purtând o eșarfă cu pătrățele roșii albe, culorile tradiționale ale statului pe care îl conduce.

Mai mult, ea a avut și cadouri speciale pentru președintele Statelor Unite și pentru premierul Regatului Unit.

Doamna Grabar-Kitarovic i-a oferit lui Trump un tricou al naționalei croate cu numărul 9 pe spate și imprimat cu numele presedintelui american, în timp ce Theresa May a primit și ea un tricou, dar cu numarul 10.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă