6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO Reacția lui Brigitte Macron în timp ce soţul şi preşedinta Croaţiei...

FOTO Reacția lui Brigitte Macron în timp ce soţul şi preşedinta Croaţiei se îmbrăţişau cu foc

Gesturile dintre ei s-au petrecut chiar sub ochii primei doamne a Franţei, Brigitte, care nu a părut deranjată de apropierea dintre cei doi.

Kolinda Grabar-Kitarovic, 50 de ani, a fost deliciul Cupei Mondiale. Preşedinta Croaţiei a fost în vestiarul echipei, a cântat alături de jucători, iar în timpul finalei s-a întreţinut cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron (40 de ani). Cei doi au fost suprinşi sărutându-se pe obraz, iar la festivitate de premieră au apărut ţinându-se de mână. Soţia omului care a dat noua campioană mondială nu s-a arătat deranjată, ci a trăit la cote ridicate partida, apaludând fiecare fază importantă reuşită de elevii lui Deschamps.

Totuşi, ziariştii croaţi nu au apreciat comportamentul Kolindei. “Jucătorii au fost adevăraţii ambasadori ai noştri, ei au atras simpatia lumii! Apoi, a apărut Kolinda şi a stricat totul”, au spus cei de la 24sata.hr. Iar, părerea lor a fost întărită de fostul fotbalist Josko Jelicic, acum ajuns la 47 de ani: “Prea multă isterie, prea multe lacrimi, prea multe sărutări…Din cauza lor suntem cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă