FOTO. Sora lui Neymar, sexy la plajă

FOTO. Sora lui Neymar, sexy la plajă

Sora lui Neymar, Rafaella Santos, își încântă fanii cu fotografii incendiare din vacanța sa din Mykonos.

Rl online 0 comentarii

Modelul în vârstă de 24 de ani a împărtășit cu cei 5,5 milioane de urmăritori de pe Instagram fotografii în ipostaze sexy, ce îi puneau în valoare corpul tonifiat și îi dezvăluiau colecția de tatuaje.

Într-un costum de baie alb, provocator, blonda a pozat lângă piscină, în timp ce se relaxa sub soarele toropitor al Greciei. Fanii au complimentat-o instant, fiind atrași de numărul impresionant de tatuaje al braziliencei.

Împreună cu fratele ei celebru, Rafaella și-a tatuat cuvântul „Fratello”, iar Neymar cuvântul „Sorella”, ceea ce înseamnă „Frate”, respectiv „Soră” în italiană, demonstrând relația specială dintre cei doi.

De asemenea, starul lui Paris Saint-Germain are numele ei tatuat pe încheietura mâinii, iar Rafaella are tatuați ochii lui pe brațul drept. Cei doi au chiar și tatuaje identice, sub forma unei coroane, pe brațul stâng.

Neymar a declarat că are o legătură strânsă cu sora sa, însă anul acesta a ratat ziua ei de naștere pentru prima dată în șase ani, deoarece a trebuit să joace împotriva Borussiei Dortmund.

Rafaella a avut o relație cu fotbalistul Gabriel Barbosa, internațional brazilian legitimat la Flamengo, poreclit „GabiGol”.

Comentarii

loading...