10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Sora lui Neymar, sexy la plajă

FOTO. Sora lui Neymar, sexy la plajă

Modelul în vârstă de 24 de ani a împărtășit cu cei 5,5 milioane de urmăritori de pe Instagram fotografii în ipostaze sexy, ce îi puneau în valoare corpul tonifiat și îi dezvăluiau colecția de tatuaje.

Într-un costum de baie alb, provocator, blonda a pozat lângă piscină, în timp ce se relaxa sub soarele toropitor al Greciei. Fanii au complimentat-o instant, fiind atrași de numărul impresionant de tatuaje al braziliencei.

Împreună cu fratele ei celebru, Rafaella și-a tatuat cuvântul „Fratello”, iar Neymar cuvântul „Sorella”, ceea ce înseamnă „Frate”, respectiv „Soră” în italiană, demonstrând relația specială dintre cei doi.

De asemenea, starul lui Paris Saint-Germain are numele ei tatuat pe încheietura mâinii, iar Rafaella are tatuați ochii lui pe brațul drept. Cei doi au chiar și tatuaje identice, sub forma unei coroane, pe brațul stâng.

Neymar a declarat că are o legătură strânsă cu sora sa, însă anul acesta a ratat ziua ei de naștere pentru prima dată în șase ani, deoarece a trebuit să joace împotriva Borussiei Dortmund.

Rafaella a avut o relație cu fotbalistul Gabriel Barbosa, internațional brazilian legitimat la Flamengo, poreclit „GabiGol”.

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă