Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Un câine a căzut din avion: Ce s-a întâmplat cu animalul

FOTO Un câine a căzut din avion: Ce s-a întâmplat cu animalul

Un câine care urma să călătorească în avion în cușca specială pentru animale, în companiei unei prietene a stăpânei sale.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Întâmplarea a avut loc, din fericire, înainte ca avionul să decoleze de la sol. Cușca lui s-a stricat în urma impactului și cainele Gasper a fugit de frică. Acesta s-a dus în vecinătatea deșertului Atacama.

Stăpâna lui, Janis Cavieres, se afla în Iquique, un oraș din nordul lui Chile. Aceasta și-a rugat prietena bună, pe nume Ligia Gallardo, să îi aducă animalul de companie în Iquique.

Prietena ei care se afla la bordul aeronavei a aflat târziu. Când a ajuns la destinație, Ligia a primit cușca de animale goală. Tânăra a rămas înmărmurită deoarece nu își putea explica ce s-a întâmplat.

Comentarii

loading...