Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Sports Ilustrated

FOTO: Sports Ilustrated

FOTO. Un manechin a pozat în burkini pentru ediția destinată costumelor de baie a Sports Ilustrated

Halima Aden, manechin de origine americană şi somaleză, a pozat, pentru prima dată, în burkini pentru un număr special Sports Illustrated, consacrat costumelor de baie, potrivit BFM TV.

Rl online 0 comentarii

Cunoscută pentru fotografiile cu manechine în bikini, revista Sports Illustrated a decis anul acesta să prezinte pentru prima dată un top model în burkini şi cu hijab. 

Halima Aden, în vârstă de 21 de ani, a avut onoarea de a apărea pe copertă, în ediţia dedicată costumelor de baie. 

Aceste fotografii, care vor fi publicate pe 8 mai, sunt un nou semn de deschidere al revistei pentru femei şi pentru trupuri diferite. În 2015, Ashley Graham a devenit primul manechin de talie mare care a apărut pe coperta revistei. În 2018, Brenna Huckaby a fost prima femeie cu handicap care s-a lăsat fotografiată în paginile publicaţiei. 

Fotografiile au fost realizate de fotograful Yu Tsai, pe o plajă din Kenya unde a copilărit Halima Aden într-un lagăr de refugiaţi ai ONU până la vârsta de 7 ani. 

 

Comentarii

loading...