23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Wanda uimește din nou: „O fac în fiecare seară”

FOTO. Wanda uimește din nou: „O fac în fiecare seară”

Modelul și prezentatoarea TV a răspuns sarcastic la un comentariu primit pe contul ei de Instagram, unde cineva și-a dat cu părerea despre ascensiunea blondei în mediul online, care s-ar fi datorat unui presupus act sexual între aceasta și fostul coechipier al lui Icardi de la Inter, Marcelo Brozovic. „Cine ar fi crezut că datorită unui sex oral vei ajunge acolo unde ești?”, a scris internautul sub poza Wandei.

„Unul?! O fac în fiecare seară. De ce nu încerci și tu?”, i-a răspuns blonda.

Anul trecut, ea a fost protagonista unui scandal de proporții, atunci când o înregistrare audio XXX a fost distribuită pe rețelele de socializare, presa italiană suspectând că alături de aceasta se afla Brozovic.

Argentinianca în vârstă de 33 de ani a negat total zvonurile, spunând că este o „mămică și soție” cuminte, care are grijă de familia ei.

O personalitate activă în mediul online, Wanda împărtășește adesea momente și ipostaze provocatoare pe pagina ei de Instagram, acolo unde se mândrește cu peste 6,7 milioane de urmăritori.

Icardi și Nara s-au căsătorit în 2013, imediat după ce modelul s-a despărțit de un alt fotbalist, Maxi Lopez. Blonda cu forme bombastice are trei fii din relația anterioară și două fiice cu Icardi.

În luna mai, aceasta i-a facilitat actualului soț transferul definitiv de la clubul italian Inter Milano la PSG. Pentru serviciile atacantului argentinian, șeicii de pe „Parc des Princes” au achitat nu mai puțin de 65 de milioane de euro. La Paris, Icardi încaseză 6 milioane de euro pe an, îndeajuns încât Wanda să își poată satisface capriciile în materie de shopping.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă