6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleGala Premiilor Grammy, amânată din cauza pandemiei

Gala Premiilor Grammy, amânată din cauza pandemiei

Ceremonia, unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei muzicale, urma să aibă loc pe 31 ianuarie.

Evenimentul va avea loc acum pe 14 martie, din cauza creșterii numărului de infectari de coronavirus raportate atât în Los Angeles cât și în statul California.

Beyoncé, Taylor Swift și Dua Lipa conduc nominalizările pentru premiile din acest an, care au fost anunțate în noiembrie.

 

Recording Academy a emis un comunicat care confirmă amânarea evenimentului pentru 14 martie,

„Deteriorarea situaţiei legate de COVID-19 la Los Angeles, cu spitale copleşite şi servicii de urgenţă depăşite de situaţie, şi noile recomandări la nivel federal şi local, ne-au convins că amânarea ceremoniei era cel mai bun lucru de făcut”, au explicat organizatorii.

 

Nu este clar dacă actorul Trevor Noah, care urma să găzduiască spectacolul, va participa în continuare la ceremonia din acest an.

 

Noua dată a Premiilor Grammy-urilor se va surpapune cu premiile Screen Actors ‘Guild, anunțate anterior. Sindicatul actorilor a declarat că este „extrem de dezamăgit” de conflictul de programare.

Alte mari ceremonii, inclusiv Oscarurile, Globurile de Aur și Premiile Brit au fost deja reprogramate.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă