Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gala Queen's Young Leaders Awards a fost deschisă de Ducesa Meghan alături de regina Marii Britanii

Gala Queen's Young Leaders Awards a fost deschisă de Ducesa Meghan alături de regina Marii Britanii

Ducesa Meghan de Sussex a deschis, alături de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, gala Queen's Young Leaders Awards, o ceremonie la care au participat peste 250 de tineri lideri din cele 53 de ţări ale Commonwealth, potrivit closer.fr.

Rl online 0 comentarii

Gala, prezidată de regina Elizabeth a II-a, a avut loc marţi seară.

După un weekend petrecut în Lesotho, într-o vizită umanitară privată, prinţul Harry s-a alăturat soţiei sale, ducesa Meghan, pentru gala care a avut loc la palatul Buckingham din Londra.

În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Harry a fost numit ambasador al tinerilor din Commonwealth.

"Împreună cu soţia mea, Meghan, abia aştept să mă alătur tinerilor provenind din toate ţările Commonwealth pentru a vă asculta ideile şi a munci pentru a construi o platformă care va permite crearea de parteneriate şi colaborări", a spus prinţul Harry, în timp ce ducesa Meghan era aşezată lângă regină.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan, care a făcut senzaţie într-o rochie roz deschis de la Prada, nu au fost singurele personalităţi invitate la gală. Dintre invitaţi a făcut parte şi fostul fotbalist britanic David Beckham, un apropiat al familiei regale. 

Comentarii

loading...