16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

GALERIE FOTO. Lucy Robson și-a prezentat noua „jucărie”

Jucătoarea de golf britanică și modelul Instagram Lucy Robson se asigură că pandemia de coronavirus nu îi va afecta forma atunci când va concura din nou, așa că a hotărât să-și construiască un simulator de golf la domiciliul din Florida.

Lucy le-a prezentat noua „jucărie” celor aproape 850.000 de urmăritori de pe Instagram și a promis că îi va delecta cu filmulețe din timpul antrenamentelor domestice. „Am vrut să vă spun că în sfârșit mi-am pus în funcțiune simulatorul de golf de acasă. Sunt super entuziasmată de asta, deoarece a ieșit mai bine decât mi-am imaginat. A durat aproximativ o zi, dar merită pe deplin”, le-a spus ea internauților.

Datorită abilităților sale excelente în ceea ce privește golful, dar mai ales a prezenței fizice răvășitoare, tânăra în vârstă de 25 de ani și-a construit un adevărat brand pe Instagram și speră ca fotografiile care o prezintă practicând sportul preferat în costumații cât mai provocatoare să o apropie de cifra de 1 milion de fani.

Lucy a fost desemnată jucătorul anului în circuitul „Treasure Coast” în 2012 și 2013 și vrea să repete această performanță de îndată ce competițiile sportive se vor relua în Statele Unite. Până atunci, blonda cu forme demențiale își poate ține activă „legiunea” de fani din social media cu antrenamentele casnice.

Ultima oră
Pe aceeași temă