13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGarsoniere de închiriat în București: Cât costă chiria în fiecare sector

Garsoniere de închiriat în București: Cât costă chiria în fiecare sector

 

Urmează să începi facultatea? Te muți din vechiul apartament unde ai stat cu chirie? Pur și simplu ai nevoie să închiriezi o garsonieră în București și nu știi de unde să începi? Iată un ghid pentru garsoniere de închiriat în București care te va ajuta.

E posibil să te simți un pic copleșit de sumedenia de anunțuri. În realitate, la o analiză mai amănunțită, vei vedea că, de fapt, nu sunt așa de multe garsoniere de închiriat în București. Majoritatea proprietarilor pun anunțul, adesea sub forme diferite, pe mai multe site-uri.

Sau agenți imobiliari “sub acoperire” încearcă să-ți creeze impresia că sunt proprietari. Iar poate tu nu vrei să ai de-a face cu ei, din diverse motive. Deja anunțurile interesante se împuținează.

Totuși, sunt destul de multe provocări pentru un om deja stresat și cu un timp și așa limitat, cum probabil ești tu. Iar garsonierele “bune” se dau imediat, așa că nu ai timp de pierdut.

Din fericire, există un instrument care te poate ajuta în tot acest hatis. www.Imoradar24.ro este un site care nu doar că centralizează toate anunțurile, dar le grupează pe cele care se referă la același apartament, în acest caz o garsonieră, scutindu-te pe tine să faci munca unui detectiv și să pierzi timp prețios. În acest moment, pe Imoradar24 sunt 4721 de garsoniere de inchiriat în București, care se reflectă în 14.101 aunțuri.

Dar iată la ce te poți aștepta în materie de garsoniere de închiriat în Bucureșți:

Garsonieră de închiriat în București, sectorul 1

Sectorul 1 cuprinde, printre altele, Piața Romană, Piața Victoriei, Universitate, dar și Dorobanți, Pajura, Bucureștii Noi, Băneasa, Aviației.

În sectorul 1, în Piața Română, de exemplu, poți spera să găsești o garsonieră (mică) la 340 de euro.

În Piața Romană, prețul mediu de închiriere al unei garsoniere este de 341 de euro, iar la Amzei poți spera să gasesti ceva la 320 euro chiria.

Mai accesibilă este zona Bucureștii Noi, iar dacă ai mașînă te poți orienta chiar către Băneasa, zona Pajura, unde o garsonieră e 250 de euro.

Garsonieră de închiriat  în București, sector 2

Aici se află cartierele Iancului, Colentina, Obor, Baicului, Vatra Luminoasă, Pantelimon, Ștefan cel Mare.

La Piața Iancului, de exemplu, vei putea găsi o garsonieră la 340 de euro, iar în zona Mega Mall chiar la un preț situat între 250 – 300 euro.

Garsonieră de închiriat în Bucureșți, sector 3

În sectorul 3 intră cartiere precum Unirii, Titan, Dristor, Vitan, Sălăjan. În Dristor, prețul mediu al chiriei pe o lună este 237 de euro pentru o garsonieră.

Mai scumpe însă sunt garsonierele de la Unirii sau Albă Iulia.

Garsonieră de închiriat în Bucureșți, sector 4

În sectorul 4, cartiere în care poți să te muți sunt Tineretului, Apărătorii Patriei, Berceni, Văcăreșți.

Dacă vei stă lângă metrou Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Dimitrie Leonida, Berceni, toate sunt parte a magistralei M2, care merge spre Pipera. Astfel, dacă lucrezi în zona de birouri a Bucureștiului, vei ajunge cu metroul rapid, fără să trebuiască să schimbi.

Prețul mediu pentru o garsonieră la metrou Piața Sudului este 341 de euro. Găsești însă mai ieftin în Apărătorii Patriei, pe măsură ce te îndepărtezi de metrou.

Garsonieră de închiriat în București, sector 5

Cartierele Cotroceni, Ghencea, Ferentari, Rahova se află în sectorul 5. Ai metrou la Eroilor, în zona Cotroceni, dar nu și în Ghencea sau Rahova.

În Rahova, prețul unei garsoniere este mai scăzut, 200 de euro, și se ajunge repede în centru.

Garsonieră de închiriat în București, sector 6

Cartierele Crângași, Regie, Grozăveșți, Militari, Drumul Taberei se află în sectorul 6. Dacă ești student la Politehnică, o garsonieră în zona Lujerului, Gorjului pot fi opțiuni avantajoase. Dacă vrei chiar mai aproape, există garsoniere de închiriat în cartiere rezidențiale din imediata apropiere, însă și prețurile sunt mai mari, dat fiind faptul că sunt blocuri noi.

Dacă ai un job unde se ajunge cu metroul, ia în considerare să te muți în zona Crângași, unde vei putea închiria cu circa 250 de euro.

Optează pentru Drumul Taberei dacă este vorba de joburi situate relativ aproape, tot în sectorul 6. Dat fiind faptul că încă se lucrează la metroul din această zonă, vei face mult pe drum, chiar dacă ai mașină.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă