16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleGestul lui Cristiano Ronaldo la EURO a adus pagubă de 4 miliarde...

Gestul lui Cristiano Ronaldo la EURO a adus pagubă de 4 miliarde de dolari pentru Coca Cola

Fotbalistul portughez, care joacă pentru Juventus în Seria A, recunoscut ca unul dintre cei mai buni fotbaliști ai epocii actuale alături de argentinianul Lionel Messi, a mutat sticlele de Cola deoparte înainte de a alege o sticlă de apă.

Coca-Cola este sponsor al Euro 2020 în curs de desfășurare.

Ziarul spaniol Marca a raportat că acțiunile Coca-Cola au ieșit în pierdere după gestul lui Ronaldo în care a îndemnat publicul să bea apă lăsând compania cu pierderi de miliarde de dolari.

„Acțiunile Coca-Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari aproape imediat după gestul lui Ronaldo, ceea ce înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde dolari la 238 miliarde dolari”, se spune într-un raport din Marca.

Scăderea valorii s-a produs în decurs de jumătate de oră.

Coca-Cola este unul dintre sponsorii oficiali ai Euro 2020. Compania a reacționat la câteva ore după gestul făcut de Cristiano Ronaldo precizând că: „toată lumea are dreptul să își aleagă băutura preferată”.

Un purtător de cuvânt al Euro 2020 a declarat că:

„Jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca-Cola și Coca-Cola Zero, la conferințele noastre de presă.”

De-a lungul timpului, Ronaldo a fost destul de vocal în promovarea unui stil de viață sănătos.

„Ocazional, fiul meu bea Coca-Cola sau Fanta și mănâncă chipsuri și știe că nu-mi place asta”, a spus Ronaldo în trecut.

În urma meciului cu Ungaria, Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului European cu 11 goluri înscrise.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă