Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

https://unsplash.com/photos/3C3-B5NHGpM

https://unsplash.com/photos/3C3-B5NHGpM

Gesturi mici care fac diferența ”în pat”! Iubitul tău le va adora!

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Printre multe alte lucruri care contează într-o relație, sexul ocupă un loc foarte important. Conexiunea sexuală și modul în care se desfășoară lucrurile în pat pot fi, din fericire, îmbunătățite până ce ajungeți să găsiți numitorul comun. Sexul se poate învăța, fără doar și poate, iar cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin repetiție! În timp ce exersați, fă următoarele gesturi față de iubitul tău, gesturi care fac diferența în pat și pe care el le va adora!

Aranjează-te cât mai sexy
De exemplu, un ruj roșu pe buze sau o pereche de pantofi cu toc cui reprezintă o combinație câștigătoare! Știi jocurile de la coridă? Exact așa se va aprinde și partenerul tău la vederea culorii roșii. Nu te limita doar la atât și optează și pentru accesorii care să te transforme, pentru o noapte, într-o zeiță a sexului: o pereche de ochelari, un deux piece sexy și poate chiar și niște cătușe sunt accesoriile care nu trebuie să lipsească din arsenalul unei seri incendiare.


Sărută-l ”in the right spot”
Nu toate femeile sunt dezinvolte atunci când fac sex, iar timiditatea nu își are locul în dormitor. Cu toate acestea, dacă și tu te simți stângace sau stânjenită atunci când atmosfera este pe cale să se încingă, apelează la gesturi care nu sunt la fel de erotice ca altele dar care vor funcționa foarte bine pentru a-l pune pe jar pe iubitul tău. Dacă știi unde anume să-l săruți ești deja cu un pas mai aproape de succes. Așadar, începe călătoria buzelor tale cu pleoapele lui, trecând prin colțul gurii, prin zona sfârcurilor, pe pectorali și pe zona de deasupra șoldurilor.

Atinge-te!
Noi femeile nici nu avem idee de ce spectacol savuros se bucură bărbații atunci când ne autosatisfacem. Oferă-i și partenerului tău ocazia să ia parte la un show erotic pe cinste; începe prin a-ți masa sânii, în timp ce îl privești pe el, iar pentru alte zone ale corpului poți folosi și accesorii erotice. Caută oferte la sex shop online și pregătește-te să fii protagonista celei mai interesante fantezii erotice a iubitului tău!

Stabilește contactul intim
Gesturile prin care se stabilește contactul intim sunt secretul unor partide amoroase incitante. În timpul actului sexual atinge-i ferm posteriorul, mușcă-i buza, zgârie-l pe spate și trage-l de păr într-un mod cât mai senzual. Din când în când preia inițiativa în pat și mișcă-te dezinhibată deasupra lui! Privirea este și ea o componentă importantă în menținerea contactului intim atât în timpul preludiului cât și în timpul desfășurării actului.


Acestea sunt doar câteva dintre gesturile prin care îi poți menține interesul iubitului tău atunci când sunteți în pat. Cel mai important este să uiți de timiditate și să dai frâu liber sentimentelor și imaginației.

Comentarii

loading...