4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGhete de iarnă marca DENIS – recomandări de sezon

Ghete de iarnă marca DENIS – recomandări de sezon

Se apropie anotimpul rece, iar asta înseamnă că  fiecare trebuie să se pregătească pentru a-l întâmpina cum se cuvine – cu o pereche de ghete pe măsura necesităților. Acestea trebuie să asigure un nivel optim de protecție, alături de un confort pe măsură și, desigur, o estetică ireproșabilă.

Acestea fiind în linii mari cerințele de îndeplinit vizavi de o asemenea achiziție, recomandă modelele de ghete bărbați piele pe care le propune magazinul online ANNA CORI întocmai precizia cu care se pliază pe ele. Colecția pe care experții au pregătit-o pentru sezonul rece este completată de câteva modele deosebite de ghete, parte a brandului DENIS, cu ocazia relansării sale.

Iată și care sunt recomandările de sezon venite din partea experților, vizând colecția de iarnă a magazinului www.annacori.com:

Ghetele din piele naturală în combinație cu piele abrazivată

Pentru cei interesați de apariții chic, un astfel de model este o alegere ideală. Se potrivesc mai ales în ținutele office, întrucât subliniează un aer aparte de mister și seriozitate în aceeași măsură. Combinația interesantă între pielea naturală și cea abravizată este detaliu care personalizează stilul, aducând totodată confortul la nivel superior. Interiorul este îmblănit, conceput special pentru a oferi protecție sporită când temperaturile externe sunt scăzute și ar putea reprezenta un factor de disconfort la nivelul picioarelor. Un nivel corespunzător de protecție de altfel se traduce și printr-o bună stare pe măsură.

Ghetele din piele naturală cu fermoar lateral

Pentru cei care doresc să iasă din clasicul tipar reprezentat de închiderea prin șireturi, ghetele cu închidere laterală prin fermoar sunt o soluție mai practică și de dorit. Cei interesați pot miza pe o astfel de alegere, a unor ghete barbati piele pe glezne, atât pentru plusul practic pe care îl prezintă, cât și pentru aspectul sub care se prezintă – simplu, dar elegant, ce emană noutate și caracterizează un stil smart-casual pe măsură.

Ghetele din piele naturală cu șireturi proeminente

Un plus de confort în perioadele reci din an îl oferă ghetele DENIS cu talpă striată, atât prin lejeritatea pe care o favorizează în mișcare și plusul de stabilitate, cât și pentru modul în care se mulează pe picior. Completează cu succes ținutele de iarnă, fiind ideali mai ales pentru ținutele casual. Ies din rândul opțiunilor clasice prin detaliul ce completează partea din spate, reprezentat de logo-ul DENIS.

Ghetele din piele naturală cu perforații

O opțiune recomandată pentru bărbații care doresc să treacă la următorul nivel și să completeze ținute care ies din tiparele obișnuite într-un mod original, ghetele cu perforații sunt o alegere care inspiră. Caracterizate de șireturi în linii minimaliste, cu decorațiuni reprezentate de pielea perforată elegant, dar și întăriturile dublate prin cusăturile din margini, acestea sunt potrivite într-o varietate de ținute de iarnă. Sunt disponibile în mai multe variante de culori, iar cuoio este fără îndoială o variantă de bifat pentru cei atrași de noutate, ce doresc să depășească liniile standard și să ducă eleganța la alt nivel.

Acestea sunt câteva dintre recomandările de sezon venite din partea specialiștilor. Iată și care sunt calitățile ce le susțin, ce fac din modelele menționate alegeri de top.

Nivelul de protecție și confort asigurat

Despre calitățile pielii naturale s-a tot spus. Este materialul care asigură un nivel optim de protecție în condițiile în care temperaturile externe sunt fluctuante. Desigur, pentru a veni cu acest avantaj, procesul de prelucrare a pielii trebuie realizat responsabil, iar cei de la ANNA CORI trec cu succes testul calității, reușind să păstreze proprietățile excelente ale materialului.

Rezistență în contact cu factorii de mediu și durabilitate

Noile modele de ghete ale brandului relansat ies în evidență prin faptul că promit o rezistență sporită, ceea ce favorizează o purtare îndelungată. Umiditatea specifică anotimpului rece, temperaturile scăzute, soluțiile folosite pentru a păstra străzile circulabile, sunt toți factori ce pot influența durabilitatea ghetelor. Prin proprietățile sale, pielea naturală din care sunt confecționate ghetele bărbatești de pe www.annacori.com reușește să treacă și acest test. Desigur, se impune o îngrijire corespunzătoare ulterior purtării. Aceasta se referă la curățarea adecvată a suprafeței pielii, respectiv la îndepărtarea murdăriei și uscarea naturală, nu forțată a acesteia.

Pentru mai multe modele de ghete pentru bărbați, confecționate din piele naturală și completate cu o talpă flexibilă, de asemenea rezistentă, cei interesați pot accesa site-ul menționat.

 

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă