11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGina Pistol a declanșat o adevărată discuție în mediul online. De la...

Gina Pistol a declanșat o adevărată discuție în mediul online. De la ce a pornit totul

De când a intrat în rolul de mamă, Gina Pistol a povestit în mediul online atât despre clipele fericite, cât și despre dificultățile întâmpinate. 

Gina Pistol a publicat pe Instagram o fotografie mai veche cu ea, alături de un mesaj care a stârnit un val de comentarii acide la adresa ei:

„Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA. Acum spun săru’ mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Cele care au reacționat au fost tot mame cu, probabil, ceva mai multă experiență decât ea în acest rol. Lumea consideră că vedeta se plânge prea mult pe rețelele de socializare și că toată lumea a trecut prin aceste momente:

 „Nici nu ai născut bine și ai început să te plângi”, a scris cineva. „Exact! Plângeam de mult timp însă abia acum m-am gândit să las asta să se vadă pe Instagram!”, a scris Gina.

„Săraca de tine.. ce greu ți-o fi să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este”, a comentat altcineva. „Practic se crește singură. Uneori, dimineața, o cert dacă nu-i cafeaua gata când ne trezim noi. Asta după ce a mâncat, s-a schimbat singură și a făcut curățenie în casă”, a răspuns vedeta.

După ce a citit aceste mesaje, Gina Pistol a ales să reacționeze:

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar este omul ăla care e și prost, și rău. Ăla e cel mai periculos”, a spus Gina pe Instagram Stories.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă