Gina Pistol a declanșat o adevărată discuție în mediul online. De la ce a pornit totul

Gina Pistol a declanșat o adevărată discuție în mediul online. De la ce a pornit totul

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea TV și Smiley au o fetiță care a împlinit deja o lună de viață pe 9 martie.

Bianca Ion 0 comentarii

De când a intrat în rolul de mamă, Gina Pistol a povestit în mediul online atât despre clipele fericite, cât și despre dificultățile întâmpinate. 

Gina Pistol a publicat pe Instagram o fotografie mai veche cu ea, alături de un mesaj care a stârnit un val de comentarii acide la adresa ei:

„Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA. Acum spun săru’ mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Cele care au reacționat au fost tot mame cu, probabil, ceva mai multă experiență decât ea în acest rol. Lumea consideră că vedeta se plânge prea mult pe rețelele de socializare și că toată lumea a trecut prin aceste momente:

 „Nici nu ai născut bine și ai început să te plângi”, a scris cineva. „Exact! Plângeam de mult timp însă abia acum m-am gândit să las asta să se vadă pe Instagram!”, a scris Gina.

„Săraca de tine.. ce greu ți-o fi să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este”, a comentat altcineva. „Practic se crește singură. Uneori, dimineața, o cert dacă nu-i cafeaua gata când ne trezim noi. Asta după ce a mâncat, s-a schimbat singură și a făcut curățenie în casă”, a răspuns vedeta.

După ce a citit aceste mesaje, Gina Pistol a ales să reacționeze:

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar este omul ăla care e și prost, și rău. Ăla e cel mai periculos”, a spus Gina pe Instagram Stories.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...