Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Glume de la MAI, de Bobotează

Glume de la MAI, de Bobotează

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au postat, sâmbătă, pe Facebook, câteva recomandări pentru perioada Bobotezei, printre acestea fiind şi glume pe seama unor tradiţii şi obiceiuri cu prilejul acestei sărbători.

Rl online 0 comentarii

"Ajunul Bobotezei, pe lângă temperaturi foarte scăzute, aduce şi multe superstiţii, iar pe unele ne-am gândit să le adaptăm vremurilor noastre. Aşadar, tradiţia spune că fetele care vor ţine telefonul sub pernă în această noapte, vor primi mâine o cerere de prietenie de la cel ales. Dacă vă visaţi ursitul şi aveţi de gând să vă măritaţi anul acesta, de Bobotează trebuie să cădeţi pe gheaţă. Aşa că, pentru cele din Bucureşti, să aveţi în vedere că mâine trebuie să mergeţi la munte....că pe aici găsim gheaţă doar în frigider sau la patinoare.
Vă rugăm totuşi ca aceste căderi să fie controlate pentru a nu avea alte neplăceri.
Nu uitaţi de căciuli, mănuşi etc. De astăzi se va instala gerul!

P.S. Atenţie! Dacă plecaţi spre munte, folosirea telefonului mobil la volan, fără hands-free, reprezintă un pericol... pe toată perioada anului, nu doar de Bobotează.
P.S. 2. Băieţii care vor ţine telefoanele deblocate în această noapte, vor avea parte de o surpriză imensă de la partenere…", a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.

Boboteaza sau Botezul Domnului, cunoscută şi sub denumirile "Arătarea Domnului" şi "Epifania", este celebrată de creştini pe 6 ianuarie, iar, pe lângă sfinţirea apei, include şi o serie de obiceiuri şi tradiţii - fetele îşi visează ursitul, iar bărbaţii scot crucea din apă.

Comentarii

loading...