10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleGrupul britanic The Spice Girls se reformează

Grupul britanic The Spice Girls se reformează

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani, cunoscută mai ales ca Scary Spice, a declarat într-o emisiune tv că toate cele cinci membre ale trupei au fost de acord cu reunirea. 

“Cu siguranţa ne reunim”, a spus ea în emisiunea Loose Woomen de la ITV. 

Celelalte patru membre ale grupului sunt Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) şi Geri Horner, fostă Geri Halliwell (Ginger Spice).

“Suntem surori şi tot ceea ce am trăit a fost uimitor, strălucitor, aşa că ne vom reuni”, a spus luni Mel B. “A fost una mai dificilă (Beckham), dar se va alătura”, a adăugat ea. 

Format în 1994, grupul a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  “Wannabe” şi “Say You’ll Be There” în fruntea topurilor din toată lumea. 

Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar celelalte au continuat cariere separate după lansarea albumului “Forever”, în 2000. 

Trupa s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008. 

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă