Harrison Ford s-a rănit pe platourile de filmare „Indiana Jones 5”. Cum se simte actorul

Harrison Ford s-a rănit pe platourile de filmare „Indiana Jones 5”. Cum se simte actorul

Harrison Ford s-a rănit pe platourile de filmare „Indiana Jones 5”. Filmările au fost sistate pentru ca actorul să se poată recupera.

Bianca Ion 0 comentarii

Harrison Ford s-a accidentat la nivelul umărului în timp ce repeta o scenă de luptă pentru cel mai recent film din Indiana Jones.

Vedeta de la Hollywood a revenit în rolul lui Indiana Jones la vârsta de 78 de ani. Al cincilea și ultimul film al se filmează în Marea Britanie și urmează să fie lansat în 2022. Din distribuţie fac parte Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen.

 

Studioul de film Disney nu a dezvăluit gravitatea rănirii lui Ford, dar a declarat că programul de filmare va fi ajustat în „săptămânile următoare”.

„În timpul repetiției pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare care i-a rănit umărul. Producția va continua în timp ce se evaluează cursul adecvat al tratamentului, iar programul de filmare va fi reconfigurat după cum este necesar în următoarele săptămâni”, arată declarația celor de la Disney.

Nu este primul accident al actorului pe un platou de filmare. În timp ce filma pentru Star Wars în urmă cu șapte ani, a fost zdrobit de o ușă hidraulică a Falconului Millennium, ambarcațiunea pilotată de personajul său Han Solo. La acea vreme a avut piciorul rupt și a trebuit să fie transportat cu avionul la spital.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...