18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHarrison Ford va debuta în filmul de animaţie cu un rol în...

Harrison Ford va debuta în filmul de animaţie cu un rol în ”The Secret Life of Pets 2”

Harrison Ford va debuta în filmul de animaţie cu un rol în partea a doua a lungmetrajului ”The Secret Life of Pets”, potrivit site-lui de specialitate Deadline citat de EFE.

Prima parte, lansată pe ecrane în vara anului 2016, a fost considerată cel mai bun debut pentru un film de animaţie, cu încasări în weekendul de premieră de 103,2 milioane de dolari (875 de milioane de dolari în întreaga lume).

Tiffany Haddish, Patton Oswalt, Nick Kroll şi Pete Holmes s-au alăturat distribuţiei filmului ”The Secret Life of Pets 2”, care va avea premiera în iunie 2019, cu un scenariu scris de Brian Lynch şi Chris Renaud (”Despicable Me”) ca regizor.

Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet şi Ellie Kemper, care şi-au împrumutat vocile personajelor din prima parte, vor fi prezenţi şi în acest sequel.

Filmul prezenta povestea lui Max, un terrier implicat în diferite aventuri prin New York după ce un nou animal de companie este adus acasă de stăpâna lui şi întreaga sa lume este dată peste cap.

Va fi cel de-al 11-lea film al studioului Illumination Entertainment, care a avut până acum încasări de 5,7 miliarde de dolari cu producţiile sale. Mult aşteptatul “Dr. Seuss’ The Grinch” va ajunge pe ecrane în noiembrie.

Harrison Ford va juca în filmul Indiana Jones 5 care va apărea în 2019

Steven Spielberg şi Harrison Ford îşi vor uni forţele încă o dată şi vor filma împreună al cincilea episod al celebrei serii de aventuri ‘Indiana Jones’, care va ajunge pe marile ecrane la 19 iulie 2019, au informat studiourile Disney într-un comunicat citat de agenţia EFE, preluată de Agerpres.

Spielberg, regizor al celor patru capitole anterioare, va reveni în spatele aparatului de filmat cu această a cincea continuare ce nu are încă titlu oficial. Harrison Ford, 73 de ani, îl va interpreta încă o dată pe arheologul aventurier.

“Indiana Jones este unul dintre cei mai mari eroi din istoria cinematografiei şi ne dorim să revină pe ecrane în 2019”, a declarat marţi Alan Harn, preşedintele The Walt Disney Studios. “Rar întâlneşti combinaţia perfectă de regizor, producători şi personaje şi suntem încântaţi să pornim în această aventură cu Harrison şi Steven”, a precizat el.

Filmele anterioare din această serie epică au fost ‘Raiders of the Lost Ark’ (1981), ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ (1984), ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ (1989) şi ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’ (2008).

Aceste filme au avut în total încasări de aproximativ 2 miliarde de dolari. Kathleen Kennedy şi Frank Marshall vor fi producătorii noului capitol.

Frank Marshall declarase agenţiei EFE, în octombrie, că Harrison este “gata” să filmeze a cincea partea a seriei. La rândul său, Harrison Ford dezvăluise în decembrie că scenariul filmului “Indiana Jones 5” este în fază de dezvoltare şi că a fost angajat deja un scenarist, confirmând că numele său este David Koepp, cel care a scris şi partea a patra a seriei.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă