19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHarry a vorbit pentru prima oară despre familia lui: „Mă simt cu...

Harry a vorbit pentru prima oară despre familia lui: „Mă simt cu adevărat dezamăgit”

În timpul celor 90 de minute de interviu găzduit de Oprah Winfrey, prințul Harry a vorbit pentru prima oară după ce a plecat din familia regală despre relațiile despre care deja știam cu toții că sunt tensionate. Ducele a povestit ce se întâmplă între el și tatăl, fratele, dar și bunica sa, regina Elisabeta a II-a.

Mărturisirile șocante au continuat! Acesta a dezvăkuit că se simțea „prins” în viața regală și că la fel sunt și fratele său, William, cât și tatăl său, prințul Charles. 

„Nu am văzut o ieșire’, i-a spus Harry lui Oprah Winfrey despre viața regală într-un interviu cu bombă difuzat duminică la CBS. “Am fost prins, dar nu știam că sunt prins. Prins în sistem ca și restul familiei. Tatăl meu și fratele meu sunt prinși. Nu au cum să plece și am o compasiune imensă pentru asta.”

Cu o tristețe vizibilă, Harry a povestit că cel mai dezamăgit a fost de tată și de frate.

„Există multe de lucrat acolo’, a spus el despre relația sa cu tatăl său, prințul Charles. “Mă simt cu adevărat dezamăgit, pentru că a trecut prin ceva similar. Știe cum se simte durerea. Îl voi iubi întotdeauna, dar s-au întâmplat o mulțime de lucruri rele. Voi continua să fac din aceasta una dintre prioritățile mele, cea de a încerca să vindec această relație. Dar ei știu doar ceea ce știu. “
Despre William, el a spus:

„Îl iubesc pe William până la capăt. El este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Dar suntem pe căi diferite.”
Întrebat de Winfrey cum ar descrie relația acum, el a spus: „relația este în aer. Timpul vindecă toate lucrurile, sperăm’.

Gazda interviului a mai fost curioasă să afle dacă are regrete cu privire la deciziile luate în ultimul an:

„Nu. Sunt cu adevărat mândru de noi. Sunt atât de mândru de soția mea. Ea l-a născut în siguranță pe Archie într-o perioadă de timp atât de crudă și atât de răutăcioasă. În fiecare zi mă întorceam la viața mea din Londra și ea plângea în timp ce îl alăpta pe Archie. Am făcut ceea ce trebuia să facem. “
Între timp, Meghan a spus că are „un singur’ regret:

„Regretul meu este că i-am crezut atunci când au spus că voi fi protejată. Regret că am crezut, pentru că am văzut cu ochii mei că nu se întâmplă. Aș fi fost capabilă să fac mai multe, dar nu trebuia să văd, nu trebuia să știu.
Ea a continuat:

„Acum, pentru că suntem de fapt de cealaltă parte, de fapt, nu doar că am supraviețuit, ci prosperăm’

Ce relație are cu bunica sa, regina Elisabeta a II-a 

În ciuda deciziei sale de a pleca, prințul Harry a spus că legătura sa cu bunica sa, regina Elisabeta, este chiar mai puternică decât era înainte: 

„Am vorbit mai mult cu bunica în ultimul an, mai mult decât am vorbit în mulți, mulți ani’, a spus el. „Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și o bună înțelegere’.
Harry a adăugat că au avut apeluri Zoom cu regina, astfel încât să-și poată vedea strănepotul, Archie, care împlinește 2 ani în mai.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă