9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHarry şi Meghan au discutat despre sănătatea mintală

Harry şi Meghan au discutat despre sănătatea mintală

Potrivit Dpa, Ducele şi ducesa de Sussex, care au purtat ţinute casual în nuanţe de gri, au vorbit despre valoarea pe care o are normalizarea în spaţiul public a conversaţiilor despre sănătatea mintală cu o serie de reprezentanţi ai unor asociaţii care sprijină tinerii diagnosticaţi cu astfel de afecţiuni prin intermediul unor numere telefonice speciale, mesaje pe reţelele de socializare, site-uri şi programe educaţionale implementate în şcoli.

Întâlnirea a avut loc la Maranui Cafe din Wellington, iar meniul prezentat, considerat “prietenos cu femeile însărcinate”, a inclus şi câteva specialităţi locale, precum biscuiţi cu portocale şi curmale, suc de drupe şi felii dintr-o tartă cu ovăz.

Din Wellington, prinţul Harry şi Meghan vor călători spre Strâmtoarea Cook pentru a vizita Parcul Naţional Abel Tasman, aflat în extremitatea nordică de pe South Island. Cel mai mic parc naţional din Noua Zeelandă este renumit pentru plajele sale aurii şi potecile amenajate în mijlocul unei vegetaţii luxuriante.

Cuplul princiar britanic intenţionează să se plimbe de-a lungul unei astfel de poteci alături de un ranger al parcului, pentru a învăţa cât mai multe lucruri despre istoria pădurilor locale şi despre provocările cu care se confruntă mediul înconjurător şi activităţile de protejare a habitatului din acel parc natural.

Harry şi Meghan vor reveni în Wellington luni seară şi vor vizita centrul Courtenay Creative, unde vor participa la un eveniment ce doreşte să celebreze efervescenta scenă a artelor creative din capitala neo-zeelandeză.

După vizitele din Australia, Fiji şi Tonga, cele patru zile petrecute de Harry şi Meghan în Noua Zeelandă reprezintă ultima etapă din primul turneu pe care cuplul princiar britanic îl întreprinde în străinătate.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...
Ultima oră
Pe aceeași temă