14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleHobby-urile preferate ale bărbaților din România

Hobby-urile preferate ale bărbaților din România

În toată această agitație și stres cotidian, să ai un hobby, care să te relaxeze și să te ajute să-ți încarci bateriile este esențial.

TOP 10 hobby-uri pe care le au bărbații români

Bărbații, în special burlacii, au pasiuni din cele mai simple, dar interesante, cu ajutorul cărora reușesc să se deconecteze de problemele de zi cu zi. Descoperă care sunt cele mai comune pasiuni ale bărbaților, citind în continuare acest articol!

1. Pescuitul

Atunci când doresc să se relaxeze, bărbații aleg un loc liniștit, departe de agitația și aglomerația urbană. Pescuitul îmbină toate aceste lucruri și poate reprezenta o modalitate excelentă pentru destindere. În plus, comuniunea cu natura, privirea răsăritului te poate încărca energetic. Mai mult decât atât, bărbații preferă pescuitul, pentru că reprezintă un simbol al bărbăției, încă din cele mai vechi timpuri, rolul masculilor fiind acela de a vâna, de a procura hrană pentru ei și pentru familia lor.

2. Jocurile video

Pe locul doi, în topul preferințelor bărbaților, atunci când vine vorba de relaxare, se poziționează jocurile. Fie că vorbim despre jocurile pe calculator, despre jocurile video sau chiar despre jocurile de cazinou, această modalitate de relaxare reprezintă soluția ideală pentru majoritatea bărbaților din România. Mai mult decât atât, la nivel internațional, jocurile de casino se află în topul preferințelor persoanelor, industria de gaming fiind în continuă dezvoltare. Se pare că, unele studii recente, au identificat printre jocurile de cazinou, sloturile ca fiind în topul preferințelor utilizatorilor ce și-au deschis un cont pe o astfel de platformă online.

Printre aceste sloturi, de departe, Book of Ra gratis este unul dintre cele mai populare, în special datorită tematicii deosebite pe care o are, dar și datorită ratei de returnare către jucător de peste 95%. Inspirat din istoria și cultura Egiptului Antic, cu o coloană sonoră pe măsură, slotul ofertă persoanelor care îl testează experiențe incredibile. În același timp, le poate oferi și șansa de a se bucura de câștiguri financiare destul de mari, datorită simbolului denumit ”Cartea lui Ra”, ce îți poate aduce rotiri gratuite, dar și șanse la marele Jackpot.

3. Gătitul

Se spune că bărbații sunt cei mai buni bucătari. Ce-i drept, așa și este! Pentru unii pasiune, pentru alții doar o necesitate, bucătaria și, în special, această parte ce ține de gastronomie este una dintre pasiunile burlacilor. Pentru că majoritatea bărbaților trecuți de 25 de ani, își iau viața în propriile mâini, locuind singuri, partea ce ține de culinar, devine ușor, ușor o necesitate. Gătitul în propria bucătarie, nu doar că reprezintă o sursă de a economisi mai mulți bani, dar reprezintă și un pas important pentru o viață sănătoasă din punct de vedere al alimentației.

4. Învățarea unei limbi străine

Atunci când ai puțin timp liber, cel mai bine ar fi să știi cum să îl valorifici. Dezvoltarea personală, dar și pe plan profesional, presupune diverse activități care să aducă un plus de valoare. De exemplu, învățarea unei limbi străine poate fi benefică din mai multe puncte de vedere: pentru dezvoltarea culturală, legarea unor noi prietenii sau chiar pe plan profesional, pentru obținerea unui job mai bine plătit. Mai mult decât un hobby, să înveți o limbă străină poate fi o șansă nouă pentru dezvoltarea unei persoane. Poți învăța orice limbă străină de unul singur datorită numeroaselor resurse online pe care le avem la dispoziție. Spre exemplu, poți utiliza aplicații precum Duolingo pentru o învățare rapidă și eficientă.

5. Dansul

Poate nu este o pasiune foarte des întâlnită la bărbați, dar unii dintre aceștia simt nevoia să se exprime liber, să-și exploateze talentele și să-și descopere laturi pe care credeau că nu le au. Dansul reprezintă una dintre modalitățile ideale pe care le poți avea la îndemână pentru a te (re)descoperi și pentru a îți exprima sentimentele și talentul, acolo unde există.

6. Fotografia

Fotografia de eveniment, de produs, fotografia corporate sau conceptuală, ori alt tip de fotografie au devenit din ce în ce mai răspândite, fiind considerate chiar și modalități de promovare în mediul online. Arta fotografică, manipularea și procesarea materialelor foto sau video cu ajutorul tool-urilor de editare, precum și practicarea și dobândirea experienței în acest domeniu, te pot face să devii unul dintre cei mai buni fotografi de pe piață. Fotografie, dincolo de a fi un hobby și, poate un talent înnăscut (deoarece îți trebuie, pe lângă anumite cunoștințe, și un spirit de observație, o înclinație către frumos), poate constitui și o misiune destul de bănoasă.

7. Sportul, în general mersul la o sală de fitness

În 2020, aspectul fizic contează din ce în ce mai mult, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Grija pentru aspectul fizic, pentru o viață cât mai sănătoasă și un trup armonios, bine lucrat reprezintă una dintre preocupările majorității bărbaților din România, ce în timp s-a transformat în hobby. Câteva ore regulate de sport pe zi, mișcare în aer liber, mers la sală sau chiar un sport de echipă, toate acestea contribuie la o viață sănătoasă, dar și la o viață spirituală echilibrată.

8. Ciclismul

Pentru că am abordat mai sus tema sportului și a necesității unei vieți sănătoase, a unui trup sănătos și armonios, o altă pasiune de-a bărbaților din România este ciclismul. Pe de altă parte, nu foarte multe persoane sunt pasionate de acest sport, deoarece îl consideră destul de solicitant, însă sunt mulți care preferă să își petreacă timpul liber pe bicicletă, pedalând către necunoscut sau către noi experiențe.

9. Pasiunea pentru mașini și pentru condus

Este lesne de cunoscut faptul că bărbații sunt șoferi destul de iscusiți, iar majoritatea aleg să conducă mașini puternice, care să le alimenteze senzația de adrenalină și care să le reflecte personalitatea. Mare parte dintre masculii din țara noastră sunt pasionați de mașini, fie că sunt colecționari sau doar privitori, iar automobilele fac parte din viața lor, fiind considerate bunuri de neprețuit, de suflet.

10. Muzica – pasiunea bărbaților sensibili

Nu în ultimul rând, printre pasiunile bărbaților se află și muzica, iar în general, acest hobby este destinat persoanelor cu o sensibilitate aparte, cu mult bun gust și înclinație către artele frumoase. În plus, muzica, indiferent că este vorba despre o cea vocală sau instrumentală, poate fi considerată o terapie pentru suflet, care te ajută și îți exprimi sentimentele de orice natură.

Acesta este, așadar, topul hobby-urilor pe care bărbații din România le au.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...
Ultima oră
Pe aceeași temă