12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHollywood: Anne Hathaway vorbeşte despre "experienţe de natură sexuală foarte urâte"

Hollywood: Anne Hathaway vorbeşte despre “experienţe de natură sexuală foarte urâte”

Starul în vârstă de 35 de ani a adăugat, însă, că aceste experienţe nu au fost la fel de “atroce” ca cele pe care le-au trăit alte femei la Hollywood.

“Am deja 20 de ani de carieră şi am trecut prin nişte experienţe foarte urâte. Au fost şi momente minunate – cu membri ai ambelor sexe. Deşi nu se compară cu poveştile atroce pe care alte femei le-au împărtăşit în ultimele luni, am avut experienţe negative pe platourile de filmare, unele de natură sexuală. Unele, la începutul carierei, altele mai recente – toate de neacceptat”, a declarat actriţa într-un interviu pentru publicaţia Glamour.

Hathaway a spus că se foloseşte de experienţa sa de viaţă pentru a încerca să îi protejeze pe cei vulnerabili, referindu-se la mişcarea Time’s Up, care luptă contra hărţuirii sexuale la locul de muncă.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din “Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în “Diavolul se îmbracă de la Prada”, “Brokeback Mountain”, “Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs”, dar şi în animaţia “Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011 şi 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes “Rio” şi în continuarea peliculei, “Rio 2”. Anne Hathaway a putut fi văzută pe marile ecrane şi în rolul Fantine din filmul “Mizerabilii/ Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, dar şi în pelicula “Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar”, de Christopher Nolan.

Cel mai recent film al său, “Ocean’s 8”, un spin off al francizei care a debutat cu “Ocean’s 11”, este programat pentru lansare pe 8 iunie.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă