10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 13 august: Zi încurcată pentru Săgetători

Horoscop 13 august: Zi încurcată pentru Săgetători

Berbec

Astăzi berbecul va lua măsuri legate de creșterea financiară. Nu vei deveni bogat într-o sngură zi, dar vei pune bazele pentru ceva care mai târziu va aduce o prosperitate mare. Lucrează din greu, atât cât poți și nu uita și de odihnă. Încearcă să îți planifici programul zilei, astfel încât să ai atât ore de muncă cât și de odihnă.

Taur

Astăzi taurul trebuie să decidă soarta unei rude bătrâne. Această persoană își va pierde capacitatea de a avea control asupra vieții sale și vei decide să o ajuți. După ce te consulți cu jumătatea ta, vei alege să iei acasă această persoană. Probabil vei pierde distracțiile obișnuite și alte lucruri, dar vei primi în schimb o recunoștință incomparabilă de la această persoană.

Gemeni

Gemenii for fi foarte lenți astăzi în ceea ce privește afacerile personale. O persoană care aștepta de mult confesiunea sentimentelor tale va începe o aventură cu altcinneva. Când vei vedea fotografii cu aceste persoane vei realiza cât de mult ai pierdut. Această persoană a așteptat foarte mult sinceritatea ta și din păcae pentru tine, nu vei putea da timpul înapoi să rezolvi ceva.

Rac

Racul nu ar trebui să plece urechea astăzi la cuvintele frumoase auzite de la un străin. Nu este vreo pasiune, ci doar interesul acestei persoane asupra ta. Riști să te arzi dureros dacă te deschizi în fața acestei persoane. Încearcă să fugi cât mai repede din calea acestei persoane, este singurul lucru care te va ajuta să ții sub control sănătatea ta psihică. Încearcă să îți îndrepți atenția spre altcineva și lucrurile o să meargă mai bine.

Leu

Leii vor fi astăzi cei mai buni tovarăși. Vei arăta astăzi tuturor abilitatea de a asculta orice și doar ocazional adăugând câteva comentarii. Ascultând poveștile altor persoane, vei încerca să te distragi de la problemele personale. Totuși, trebuie să rezolvi probleme pe care le ai, iar o persoană care va intra cu tine în vorbă va decide să afle care sunt acestea. De asemenea, această persoană îți va oferi sfaturi valoroase, iar dificultățile tale persoanale vor dispărea treptat.

Fecioară

Astăzi, Fecioara va fi foarte surprinsă de manierele sale superioare de conducere. Te vei plânge de salariull tău, care nu este suficient de mare pentru cheltuielile pe care le ai, iar șeful tău va lua în considerare acest lucru și va face tot posibilul să îți schimbe serviciile oferite în bine. Nu uita că acum trebuie să dovedești toată încrederea pe care ți-o oferă această persoană. Din acest moment vei începe să lucrezi mai mult.

Balanță

Balanțele nu vor crede astăzi în cuvinte frumoase, ci doar în acțiuni concrete. Drept urmare, o persoană care dorea de mult să înceapă o poveste de dragoste cu tine, va face un adevărat gest de cavalerie și vei fi în sfârșit sigur că această persoană trebuie să fie aproape de tine. Totuși, această persoană se va simți oarecum jignită și dezorientată, pentru că a fost nevoie de așa ceva ca să îi iei in seamă iubirea și respectul pe care ți-l poartă.

Scorpion

Astăzi, scorpionii vor refuza serviciile unui specialist începător. Vei fi foarte confuz cu prvire la această persoană, deoarece cere o sumă foarte mică pentru munca care o depune și vei bănui că nu are destulă încredere în valoarea sa. Refuzul acordat serviciilor sale va ofensa foarte mult această persoană. Se pare că această persoană pe care o veți refuza este de faăt un profesionist adevărat, în ciuda faptului că prețurile sale sunt mici față de cele de pe piață.

Săgetător

Această zi va cauza săgetătorului o mulțime de necazuri. Vei avea grijă de un cățel fără adăpost, pe care o să-l găsești pe stradă. Se pare că acest animal mic are o dispoziție tare și un caracter cam dezlănțuit. Vei încerca să te gândești și să iei o hotărâre cu privire la viitorul animăluțului. În final vei de câinele unei familii, promițând că îl vei vizita zilnic la intervale regulate.

Capricorn

Această zi va deschide capricornilor cea mai largă posibilitate pentru direcția din viitor. Vei avea șansa de a schimba totul în ceea ce privește viața profesională. Acest pas implică un risc major, deci prin urmare, înainte de a lua o decizie analizează cu atenție ce se poate întâmpla. Dacă ai mai multe avantaje la locul de muncă actual(colegi de muncă plăcuți sau program convenabil), nu este nevoie să îți asumi acest risc.

Vărsător

Astăzi, vărsătorul va căuta peste tot interese care să le facă viața monotonă din ce în ce mai luminoasă. Hobby-urile pe care ți le vor propune rudele sau prietenii, le vei respinge imediat, spunând că sunt lucruri de care ești deja sătul. Soluția pentru problema ta va veni dintr-o parte din care nu te vei aștepta. O persoană foarte tânără va afla de acest lucru și te va familiariza cu tendințele actuale.

Pești

Pentru pești, acestă zi va fi precum un capăt de drum. O parte din evenimentele pentru care ai alergat rapid în ultimele zile vor fi suspendate. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a reflecta încă odată dacă ai făcut ce trebuia cu privire la traseul pe care ți l-ai ales în viață. Dacă te-ai săturat de ceea ce trăiești în acest moment și nu te mai atrage nimic, nimeni nu îți interzice să cauți repere noi pentru a te mișca într-o direcție diferită.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă