21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 17 Septembrie: Dezamăgiri pentru taur în această zi

Horoscop 17 Septembrie: Dezamăgiri pentru taur în această zi

Berbec

Astăzi berbecul va fi responsabil de colegii săi. Acest lucru se întâmplă, deoarece șeful tău ți-a încredințat acest rol dificil în perioada absenței sale. Apreciază această încredere care ți-a fost acordată și fă tot posibilul ca șeful tău să fie mulțumit de tine. Primul lucru pe care îl poți face este să le spui colegilor tăi că nu vor avea indulgențe speciale și că ești un lider foarte strict.

Taur

Taurul va avea astăzi o mare dezamăgire. Este vorba despre o problemă de natură materială. Vei face o achiziție costisitoare, dar în scurt timp vei realiza că ai greșit cu această alegere. Înainte să îți deschizi poșeta, gândește-te de două ori, iar când vrei să cumperi ceva, asigură-te ca este calitatea de care ai nevoie.

Gemeni

Astăzi gemenii nu trebuie să se îngrijoreze de certurile cu cealaltă jumătate. Chiar dacă te va anunța în timpul luptei că va pleca, nu se va întâmpla nimic. Toată această dramă si toate argumentele vor dispărea odată ce partenerul tău va scăpa de stresul și oboseala acumulată. Fă tot posibilul pentru ca jumătatea ta să se odihnească mai bine și astfel vei avea lângă tine persoana calmă și zâmbitoare de care te-ai îndragostit.

Rac

Astăzi racul își va stabili un nou obiectiv. Vei avea un plan de a te îmbogăți repede, fără prea multă tensiune. Această idee va începe să crească doar atunci când vei începe să discuți cu cineva apropiat ție. Această persoană gândește mai rațional decât tine îți va spune că ideile pe care le ai nu sunt atât de reale. Dacă nu dorești să renunți la aceste idei, încearcă să le adaptezi pe acestea la realitate.

Leu 

În această zi, leul nu trebuie să facă lucruri foarte complicate. Puterea ta nu este suficientă pentru a te descurca în chestiuni complexe. Principiul de încredere de sine te îndeamnă să te suprasoliciți. În loc să te gândești la atâtea lucruri și idei, încearcă mai bine să te gândești cum să scapi de perfecționismul tău etern.

Fecioară 

Astăzi fecioara va primi o propunere neobișnuită. Vei fi abordat de o persoană apropiată de același sex. Această persoană îț va spune că vrea să pună capăt căsătoriei sau romantismului și că intenționează să facă acest lucru cu ajutorul tău.  Prietenul tău îți va cere să începi o poveste de dragoste cu jumătatea sa. Depinde doar de tine cum reacționezi și ce decizi, gândește-te dacă acest scenariu este acceptabil pentru tine.

Balanță

Balanța nu merită să dea prea multă importanță astozi cheltuielilor familiei. Circumstanțele de acum sunte de partea ta și există o șansă ca veniturile tale să crească rapid. Există o șansă să realizezi chiar un vi care părea mereu ceva de neatns. Fi capabil să crezi în tot ce e mai bun în destinul tău, iar lucrurile se vor întâmpla.

Scorpion

În acestă zi, scorpionii nu își vor arăta cele mai bune calități. Nu poți să rămâi tăcut atunci când te confrunți cu vorbele unei persoane foarte nervoase. Acest lucru va porni un conflict major care va fi urmărit de mai multe persoane. Pintre acești oameni va fi o persoană de care depinde viitorul tău profesional. Auzind scandalul și limbajul tău murdar, acesta va decide să te îndepărteze.

Săgetător

Pentru săgetător, cel mai important eveniment al acestei zile este reîntoarcerea rudelor sale mai tinere. Ești destinat să trăiești astăzi o gamă largă de sentimente pline de bucurie așteptând această persoană. Starea ta de spirit va demonstra ce stare de bine poate să îți dea această persoană.

Capricorn

Astăzi capricornii își vor redistribui bugetul familial și vor decide să facă niște schimbări. Nu vei avea nimic de pierdut dacă vei începe să cauți noi căi de prosperitate financiară. Dacă printre prietenii tăi există o persoană care a cucerit sfera antreprenorială, mergi direct la el pentru a cere niște sfaturi. Este posibil ca această persoană să împartă cu tine o idee strălucitoare, care, cu eforturi pe măsura, îți va face familia mult mai bogată.

Vărsător

Vărsătorul va realiza astăzi că dragoste din relație nu se estompează în niciun fel, ci devine obișnuință. Pentru a afla acest lucru sigur, vei aranja o surpriză romantică pentru jumătatea ta. Vei începe să ai temeri legate de partenerul tău și anume că acesta nu va aprecia și nu îți va înțelege gestul disperat. Din fericire, se pare că jumătatea ta se aștepta la astfel de gesturi din partea ta și ar trebui să faci asta mai des.

Pești

Ziua de astăzi îi surprinde pe pești într-o întorsătură de evenimente personale. O persoană care nu a vrut să comunice în niciun fel cu tine ieri, te va chema astăzi la o întâlnire. Nu căuta vreun truc, doar dragul tău a făcut această persoană să își schimbe părerea. Persoana va realiza că dacă lăsându-te în pace, va avea multe de pierdut. Motivul pentru toate acestea, este că unul din prietenii voștri comuni a aprins un fitil pentru această persoană.

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă