14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 22 August: Lucruri neașteptate pentru Gemeni în această zi

Horoscop 22 August: Lucruri neașteptate pentru Gemeni în această zi

Berbec

Berbecul va petrece această zi, având grijă de persoanele dragi. Ajutorul tău va fi mereu necesar. În timp ce elimini dificultățile care au apărut în viețile prietenilor și colegilor, energia ta va fi epuizată. Din acest motiv, seara nu vei fi în stare  să faci o impresie corectă în fața persoanei pe care o vrei ca suflet pereche. Nu te impacienta, ai răbdare și totul se va aranja în bine.

Taur 

Taurul este absorbit astăzi de probleme interne și externe. Echilibrul vieții tale va fi ajutat de o conversație cu o persoană mai experimentată și înțeleaptă. Această persoană îți va insufla gândul că toate dificulățile tale sunt trecătoare și că nu trebuie să pui atât de mult accentul pe ele. Această discuție va începe să îți schimbe treptat lumea.

Gemeni

Ziua de astăzi este destinată gemenilor pentru a experimenta lucruri neașteptate. Vei întâlni oameni care vor vorbi și vor gândi doar despre ceea ce e mai relevant pentru tine. Comunicând cu acești oameni, te vei simți precum în oglindă, privindu-ți reflecția. Această întâlnire este un dar rar a soartei și vei înțelege pe deplin acest lucru. Pentru a păstra acești oameni lângp tine, le vei da totul, lucru care nu iți este firesc.

Rac

Astăzi, racii decid să ajungă la înălțimi fără precedent în profesia lor. Nu vei fi ghidat de interesul propriu, de dorința de a obține vreun salariu mai mare sau de a-ți eclipsa colegii. E va ghida faptul că vrei să dovedești de ce ești capabil cu adevărat. Vei reuși să îndeplinești acest obiectiv și pe lângă satisfacție, vei obține și anumite bonusuri.

Leu 

Leul nu va experimenta niciun fel de schimbare astăzi. Tot ce se întâmplă în ziua de astăzi, este precum un deja vu al zilei de ieri. Te duci la muncă, bârfești alături de colegii tăi, te duci acasă și continui să ratezi jumătatea ta. Seara târziu vei stabili un chat video pentru a-ți vedea partenerul și veți face schimb de complimente și mărturisiri ale sentimentelor voastre.

Fecioară 

Astăzi fecioara va fi foarte lentă în afacerile profesionale. Nu dorești să-ți faci vreun fel de problemă, mai ales când vezi faptul că colegii de la muncă sunt extrem de leneși astăzi. Ei se vor purta așa, doar pentru că superiorii voștri vor fi pre ocupați pentru a le da atenție. Este posibil ca astăzi să se scoată niște posturi noi, iar dacă visezi să ocupi unui dintre ele, muncește din greu și nu discuta despre asta cu alții.

Balanță

Această zi va determina viitoare rută a vieții balaței. Vei îndrăzni să schimbi ceea ce este destul de așteptat în destintul tău, lucru pe care l-ai respins anterior din mai multe motive. Astăzi, vei încheia relația care te-a lăsat fără pic de energeie, în loc să te facă fericit. După ce ai scăpat de legăturile de dragoste, începi să te gândești că trebuie să te muți într-un alt oraș sau într-o altă țară. Acest lucru va determina schimbări majore în viața persoană și în carieră.

Scorpion

Scorpionii vor avea astăzi o rezistență puternică față de o persoană. Această persoană nu te va putea face să fi un sclav ascultător. Cel mai important, demonstrând perseverență în această luptă, îți dai o lecție personală. Ziua ta va continua pe un val pozitiv, iar seara nu vei mai înceta să zâmbești

Săgetător

Săgetătorii caută din ce în ce mai des complimente de la prieteni și de la jumătatea lor. Unul dintre acești oameni va sugera că în ultima vreme ai fost fixat numai asupra ta și că nu ai observat tot ceea ce se întâmplă în viața celor dragi. Dacă ignori acest sfat, rândurile prietenilor tăi vor scădea considerabil, iar cel mai rău, partenerul tău iubit se va îndepărta de tine.

Capricorn

Astăzi, capricornii își vor aranja viețile personale cu ajutorul internetului. O resursă autoritară îți va oferi o mulțime de perspective pentru a-ți găsi jumătatea. Avâns în vedere câte persoane noi vei vedea, îți va crește suspansul și întrebările pe care le ai în minte. La orice persoană pe care o vei vedea atrăgătoare, vei continua să ai rețineri, bănuind că aceste profiluri de pe internet sunt doar o șmecherie.

Vărsător 

Vărsătorii petrec această zi de miercuri dobândind abilități utile. Vei participa la cursuri dedicate celui mai interesant subiect pentru tine din acest moment. Revenind într-un spațiu precum școala, vai experimenta bucuria, tristețea și nostalgia zilelor din trecut. Simțind acestea, îți vei promite că în viitor vei participa din ce în ce mai des la cursuri de instruire, iar acest lucru va deveni un obicei pentru tine.

Pești 

Peștii vor avea nevoie astăzi de cuvinte frumoase și de complimente. Te îndoiești brusc de frumusețea, atractivitatea ta fizica, inteligență și alte calități pe care le ai. Va fi foarte important să realizezi că oamenii din jurul tău încă te admiră și că nu ai niciun motiv să-ți faci vreo grijă asupra ta. Un membru necunoscut de sex opus te va ajuta să îți restaurezi respectul de sine.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă