7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 27 iulie 2018: Fecioarele nu vor uita această zi prea curând

Horoscop 27 iulie 2018: Fecioarele nu vor uita această zi prea curând

Berbec 

Astăzi berbecii trebuie să se întoarcă acasă mai devreme de la muncă. Partenerul tău, te așteaptă să îi toată atenția de care are nevoie. Nu alunga speranțele partenerului de viață și petreceți noaptea cu acesta. Ar trebui să ai mai mult timp pentru tine. Închideți telefonul și nu lăsa nimic să strice liniștea alături de partener.

Taur

Astăzi, taurii își permit să se odihnească după o săptămână de muncă obositoare. La finalul acestei săptămâni, șeful va pleca acasă mai devreme de la muncă, sau va pleca într-o călătorie de afaceri.

Acest lucru înseamnă că atât tu, cât și colegii de lucru nu trebuie să lucrați foarte mult, nefiind supravegheați. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să uiți de lucrurile pe care le ai de făcut.

Gemeni

Gemenii ar trebui să câștige o medalie pentru răbdarea pe care o dețin. La locul de muncă vor exista incidente în care vei fi implicat fără voia ta. Cel mai rău este faptul că aceste conflicte îți vor afecta proiectele pe care plănuiai să le finalizezi până în weekend.

În cele din urmă vei reuși să treci cu bine peste această zi și nu uita: Zâmbește!

Rac

Racii vor fi distrași astăzi la locul demunca de mai multe apeluri telefonice, iar unele dintre aceste apeluri telefonice sunt foarte importante. Vei fi contactat de o persoană din copilarie, care îți va întoarce viața pe dos. Mai exact, prima ta iubire își va anula planurile de căsătorie, ceea ce înseamnă că vei mai avea o șansă să te împaci cu această peroană.

Leu

Astăzi, leul este înconjurat de o mulțime, aflâdu-se la un eveniment social zgomotos. Veți admira artiștii preferați, îi veți aplauda cu voce tare și veți cânta împreună  aceștua cântecele preferate. La acest eveniment îți vei consuma toată energia, iar când te vei întoarce acasă, te vei întinde direct in pat. Noaptea vă surprinde pe rețelele de socializare, căutând comentariile dedicate evenimentului pe care tocmai l-ați vizitat.

Fecioară

Fecioara își va aminti cu siguranță această zi pentru mult timp de acum încolo. La locul de muncă, vei fi convins că un începător( o persoană de sex opus atrăgătoare), te tratează într-un mod special, cald și romantic. La sfârșitul programului de lucru, această persoană îți va propune să vă întălniți și în afara locului de muncă, iar dacă ești în căutarea marii iubiri, încearcă să nu refuzi această propunere. Dacă ești într-o relație deja, cel mai bine este să refuzi.

Balanță

Astăzi balanțele vor face o achiziție de succes. Vei cumpăra o copie a unui produs foarte scump, pe care ți-l doreai de foarte multă vreme. Nu contează că este o copie, doar fi fericit că visul tău a devenit realitate. Nu este nevoie să le spui persoanelor din jurul tău că ce ți-ai cumpărat este o copie, oricum nimeni nu o să ghicească.

Scorpion

Scorpionii vor merge astăzi la locul de muncă, trecând peste toate gandurile pe care le au. Inima te va împinge spre persoana alături de care doar ce ai început o relație. Abia aștepți să vină seara, te grăbești oriunde ai fi, iar când vă vedeți, timpul se oprește în loc pentru amândoi. În această relație, există doar un moment neplăcut: lipsa interesului spiritual. Încearcă să scapi măcar puțin de pasiunea care te încolțește și încercați să vă cunoașteți mai mult caracterul fiecăruia.

Săgetător

Astăzi, veți aduce noi metode de completare pentru proiectul la care lucrați. Pentru că vă doriți să terminați cât mai repede, vă veți închide telefonul, fără a vă lăsa distrați de orice altceva. Când veți lua o pauză, veți avea parte de o mare surpriză. Se pare că ai pierdut un apel de la fostul partener de relație. Depinde doar de tine dacă vrei să-ți asumi riscul și să suni inapoi, cu riscul de ați schimba starea radical, sau doar să eviți acest apel nepreluat.

Capricorn

Capricornii vor fi foarte productivi astăzi. La lucru vei îndeplinii un număr foarte mare de sarcinii, nu numai ale tale, ci și pe cele ale unui coleg de lucru. Seara, persoana pe care ai ajutat-o va dori să îți multumească pentru efortul depus la muncă.  Înainte de accepta invitația de a ieși la cafea, asigură-te că ți-ai informat și partenerul de viață. Această întâlnire se va prelungi, iar partenerul va deveni îngrijorat, întrebându-se unde te afli, cu cine și dacă totul este în regulă.

Vărsător

Vărsătorii se vor simți jenați astăzi, în legătura cu cererea unui prieten foarte propiat. Acest prieten te va ruga să îi creezi un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a putea să își urmărească jumătatea. De acest cont fals, te vei bucura și tu, pentru a verifica mai multe persoane alături de care crezi că ai putea să ai o relație.

Pești 

Peștii vor renunța astăzi la negocieri incomode. Vor exista mai multe probleme, dar nu ai nicio problemă în legătură cu acest lucru, și le vei face față. Oricum ar fi, trebuie să înțelegi că mai devreme sau mai târziu, tot trebuie să porți o conversație. Va trebui să dai răspunsuri detaliate de lungă durată la întrebările care ți se vor pune. Printre acestea, va exista și o întrebare rezonabilă, cum ar fi: De ce preferați să fugiți de probleme, în loc să discutați și să găsiți o rezolvare pentru ele?

 

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă