13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 28 August: Săgetătorii vor fi nemulțumiți astăzi

Horoscop 28 August: Săgetătorii vor fi nemulțumiți astăzi

Berbec

Astăzi, berbecul va fi plin de speranță în ceea ce privește viitorul carierei sale. La locul de muncă va exista un zvon potrivit căruia, unul din colegii tăi care ocupă un post foarte bine plătit, intenționează să demisioneze sau să se transfere într-o altă ramură a companiei. Vei decide că aceasta întâmplare este o poartă spre creșterea carierei tale. Din păcate, atunci când îți ve depune candidatura, vei afla că există o concurență destul de mare pentru acest post.

Taur

Astăzi, taurul va putea schimba un defect major din comportamentul său. Este vorba despre impulsurile tale, care ți-au provocat probleme în mod repetat. Astăzi, în viața ta va apărea un episod pe care vrei reuși să-l controlezi și să îți păstrezi calmul. Vei fi foarte bucuros ca în sfârșit te-ai putut controla, iar pe viitor vei ține cont de acest lucru și vei deveni mult mai restrâns.

Gemeni

Gemenii vor fi caracterizați astăzi printr-un comportament extrem de critic. Un nou venit la locul de muncă îți va fi încredințat și te vei comporta precum un profesor foarte strict. Oprește-te și încearcă să îți amintești cum a fost începutul carierei tale. Un începător are nevoie de cuvinte de sprijin și de aprobare. Ideea este să nu mai critici această persoană și să încerci să-i fi prieten, ajutându-l să se adapteze mai rapid.

Rac

Racul va fi jenat astăzi de atenția cuiva. Este vorba despre despre un vecin sau o persoană pe care o întâlnești regulat, de sex opus. Această persoană este destul de atractivă și va căuta o oportunitate  de a intra în contact cu tine, oferindu-ți ajutorul ei din când în când. Dacă ai deja un partener stabil, înceară să oprești aceste flirturi cât mai repede.

Leu

Astăzi, leul va fi foarte grăbit să obțină ceva. Această energie îți va ghida toate acțiunile. Gândindu-te că ai o serie de motive bune, vei începe să faci cât mai multe lucruri pentru a obține ce dorești. Încearcă să faci totul fără grabă și să cântărești sistematic toate sarcinile pe care le ai. Vei avea toate circumstanțele favorabile pentru a duce totul la bun sfârșit

Fecioară 

Această zi va învăța fecioara cum să se comporte cu cei din jurul ei. Te vei aprinde verbal atunci când o anumită persoană pe care nu o cunoști îți va face o remarcă neplăcută. Se pare că această persoană îți va insulta o rudă sau un apropiat al familiei tale. Încearcă să treci peste și distanțează-te e această persoană, este singurul lucru moral pe care îl poți face.

Balanță

Astăzi balanța nu trebuie să fie preocupată de grija zilei de mâine. Trăiește prezentul, fără a avea vreo altă grijă și apreciază fiecare moment pe care ți-l oferă această zi. Aceste momente sunt de neprețuit. Fostul tău partener se va întoarce la tine, iar pasiunea care era înainte te va copleși din nou. Profită de aceste momente și nu mai pierde timp gândindu-te la viitor sau ce ar putea să fie.

Scorpion

Scorpionii vor face astăzi un act de caritate. Vei ajuta o persoană care a întâmpinat mari probleme. Vei renunța la visul tău de a face o achiziție foarte scumpă, iar toate economiile tale se vor duce pentru eliminarea problemelor acestei persoane. Acest gest nu va fi apreciat de partenerul tău. Membrii familiei tale vor considera această atitudine destul de prostească.

Săgetător

Săgetătorul va fi nemulțumit de această zi. Vei fi foarte supărat de un apel de la partenerul tău care te va anunța ca a cheltuit din economiile voastre pentru a cumpăra un accesoriu costisitor. Această situație te va tensiona și te va face să vrei să te răzbuni. Ca rezultat, seara vei lua ce a mai rămas din economiile voastre și vei cheltui acești bani pe cont propriu.

Capricorn

Capricornii vor petrece această zi îngrijorându-se pentru familie. Unul din membrii familiei tale va deveni bolnav și vei încerca să faci tot posibilul pentru bunăstarea acestei persoane. Partenerul tău va deveni un sprijin constant în această situație. Odată ce vei vedea cât de implicat este partenerul tău grija pentru persoana bolnavă, vei înceta să îți mai faci griji cu privire la viitorul vostru și vei realiza că nu vei fi singur niciodată.

Vărsător

Pentru vărsător, această marți va fi o zi simplă din punct de vedere emoțional. Vei găsi momente pozitive chiar și la locul de muncă. După job, vei decide să îți dedici seara activităților de recreere. Vei aduna familia pentru a face un grătar sau pentru a vă strânge acasă să mai discutați. Toată lumea va aprecia acest gest, iar starea ta de spirit va fi un foarte bună și pentru restul săptămânii.

Pești

Peștii se vor concentra astăzi pe cauzele necazurilor de pe plan personal. Privind la toate relațiile anterioare, îți vei da seama că mereu ai avut aceleași probleme. Îți dai seama că încă nu iubești atât de mult, dar cu toate astea ai cerut iubirea tuturor partenerilor tăi. În momentul de față vei încerca să te concentrezi doar pe job și să te detașezi de ideea că ai nevoie de un nou partener.

Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă