23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 7 decembrie 2019

Horoscop 7 decembrie 2019

Horoscop 7 decembrie 2019. Berbec
Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi. Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel.

Horoscop 7 decembrie 2019. Taur
Apare şansa unui parteneriat nou în viaţa ta, deci trebuie să-ţi prezinţi foarte clar intenţiile, ce ai tu de oferit în această asociere, dar şi ce pretinzi de la tabăra cealaltă. O colaborare de acest gen nu se poate baza doar pe investiţia uneia din părţi, ci fiecare trebuie să pună laolaltă resurse asemănătoare. Dacă cel din faţa ta nu are mai nimic de oferit, ci doar profită de bunăvoinţa ta, aceasta nu se numeşte asociere, deci deschide bine ochii! 

Horoscop 7 decembrie 2019. Gemeni
Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi.

Horoscop 7 decembrie 2019. Rac
Chiar dacă tu ai vrea rezultate mai rapide, vei vedea că toată această aşteptare are totuşi un rol, ca atare nu pretinde roade imediate! Ai răbdare, clădeşte ce ţi-ai propus convins că e nevoie de această construcţie lentă, şi când e programat undeva acolo sus să se întâmple, vei fi recompensat cu ceea ce meriţi. Nu te opri din investiţia continuă de resurse care ţi se cere pentru ceea ce speri să primeşti la final, şi oferă tot ce ştii sau ce ai din abundenţă, pentru că nimic nu se clădeşte din nimic. 

Horoscop 7 decembrie 2019. Leu
Nu te lăsa copleşit de stres, pentru că ai leac la orice motiv de enervare. Unii abia aşteaptă să-ţi pierzi cumpătul, pentru că aşa te pot învinge mai uşor, dar nu le da satisfacţie. Controlează-ţi reacţiile, luptă cu irascibilitatea care-ţi dă târcoale şi, la nevoie, cere şi ajutor autorizat. Un psiholog, un medic, un terapeut ar putea face minuni cu tine, dacă ai bate la uşa lor, ca atare nu încerca de unul singur să-ţi tratezi anxietatea sau nervozitatea, pentru că torni şi mai tare gaz pe foc. 

Horoscop 7 decembrie 2019. Fecioară
Ieşi în lume şi ai şansa de a cunoaşte oameni noi. Faţă de unul din aceşti necunoscuţi simţi o atracţie specială: gândiţi la fel, vorbiţi la fel, încât merită să-i deschizi uşa către o posibilă prietenie. Relaţia voastră se va clădi în timp, dar vei vedea ce frumos vă completaţi unul pe altul, ce uşor comunicaţi şi colaboraţi, ce bine vă simţiţi când sunteţi împreună! Bucură-te dacă şi el simte la fel, pentru că azi puteţi pune bazele unei minunate prietenii.

Horoscop 7 decembrie 2019. Balanță
Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte. Nu poţi să nu te gândeşti clipă de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe – nu la cei de lângă tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni cândva – şi nu la prezentul tangibil. Norocul tău e că reuşeşti să te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijezi prezentul cu gândul la viitor.

Horoscop 7 decembrie 2019. Scorpion
Ai mare grijă în cine te încrezi azi, pentru că există riscul să pici în capcana unui mare mincinos care ştie să te convingă cu şiretlicuri infantile. Acesta apelează la umor pentru a-ţi câştiga simpatia, dar ceea ce face în culise te poate lăsa cu gura căscată. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale şi nici informaţiile pe care le emite, ci rămâi în permanenţă alert şi prudent, fără a-l lăsa să-ţi distragă atenţia cu cine ştie ce păcăleli aparent inofensive.

Horoscop 7 decembrie 2019. Săgetător
Nu te poţi detaşa de o situaţie conflictuală din trecut care încă te irită. În loc să duci după tine, la nesfârşit, o ceartă care ar fi trebuit să se stingă demult, mai bine te-ai opri un pic în loc şi ai vedea ce te mai deranjează încă pentru a sta de vorbă matur şi pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie să existe dorinţă de ambele părţi să stingeţi scânteia de scandal de odinioară. 

Horoscop 7 decembrie 2019. Capricorn
E o zi veselă, în care merită să te dedici şi lucrurilor frumoase şi amuzante. Adu-ţi aminte să mai fii copil, din când în când, iar atmosfera care se resimte în preajma ta, te îmbie la un comportament lipsit de griji. Probabil te bucuri de compania unor persoane tinere şi optimiste care te vor atrage în joaca loc, încât vei uita, măcar pentru o zi, de orice grijă. Profită din plin de haz, de umor, de muzică, de divertisment, pentru că ai suficiente motive să te simţi bine.

Horoscop 7 decembrie 2019. Vărsător
Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică. Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii înţelegător, când spui nu la orice alternativă, dar te vei convinge singur la un moment dat că nu merită să te fixezi pe o unică idee. 

Horoscop 7 decembrie 2019. Pești
Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri. E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de tine. E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acest pământ. Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă