7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (13-15 iulie)

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (13-15 iulie)

BERBEC: Vineri funcţionezi pe pilot automat la serviciu şi nu ai de gând să faci acte de eroism pentru a-ţi impresiona colegii, cum obişnuieşti în zilele tale bune. Spre seară te plângi de oboseală şi vei fi scutit de treburile casnice. Sâmbătă îţi recapeţi energia şi primeşti oaspeţi la cină. Duminică ai parte de o atitudine ostilă a unei rude, care dezaprobă vehement planurile tale de carieră.

TAUR: Nu trebuie sa te ingrijorezi că ţi s-ar întâmpla ceva rău vineri, chiar dacă e 13. Singurul lucru de care trebuie să te feresti este excesul alimentar sau de alcool. Sâmbătă ai toate motivele să te simţi iubit de cei din familie, care pur şi simplu te trag afară din casă pentru o excursie afară din localitate, iar duminică dai dovadă de flexibilitate într-o mică dispută legată de bani, chiar dacă nu prea obişnuieşti să faci concesii la acest capitol.

GEMENI: Nu trebuie să te prefaci că este totul lapte şi miere în relaţia de cuplu, vineri o discuţie cu cărţile pe masă ar trebui să rezolve lucrurile, clarificând o serie de nemulţumiri acumulate în ultima perioadă. Sâmbătă se anunţă o zi liniştită, de relaxare, iar duminică astrele te pun la treabă: shopping intensiv.

RAC: Vineri afli că este posibil să te muţi în casă nouă din această toamnă şi eşti nerăbdător să afli cât mai multe informaţii despre noua locuinţă. Sâmbătă faci planuri de concediu şi nu este exclus să primeşti o sumă de bani la care nu te aşteptai. Duminică vizitezi un prieten bun şi, chiar dacă nu ai probleme de sănătate, ar fi indicat să refuzi tentaţiile culinare care îţi pot face rău.

LEU: Vineri eşti preocupat să primeşti feedback-uri de la colegii de serviciu sau de la prietenii de pe reţelele de socializare, după ce ai lansat ideea unui proiect cultural personal născut dintr-un hobby. Sâmbătă , persoana iubită se va apropia mai mult de tine. Se poate să devii melancolic duminică, dorindu-ţi fie să opreşti timpul în loc, fie să îl dai înapoi pentru a retrăi diferite evenimente.

FECIOARĂ: Vineri conjunctura astrală pare a fi propice unei evoluţii interioare, a cărei desfăşurare depinde de nivelul de împlinire spirituală pe care l-ai atins până acum. Sâmbătă îţi drămuieşti fiecare oră cu parcimonie pentru a te bucura de weekend, iar duminică va trebui să iei câteva decizii importante legate de carieră.

BALANŢĂ: Este recomandat vineri să te ocupi de lucruri de rutină la serviciu, pentru că şeful este în concediu şi nu trebuie să-ţi epuizezi resursele pentru a fi remarcat. Sâmbătă refuzi criticile persoanei iubite, care pare nemulţumită de felul cum arăţi, deşi eşti renumit ca fiind cel mai îngrijit nativ al horoscopului. Duminică planifici cum să te implici într-o acţiune de voluntariat.

SCORPION:  Va fi nevoie să laşi puţin deoparte superstiţiile vineri şi să te gândeşti că nu totul este atât de rău cum pare la prima vedere. Sâmbătă organizezi o petrecere restrânsă în familie şi te pui la curent cu ultimele ştiri de cancan, iar duminică preiei cu stoicism din atribuţiile casnice ale persoanei iubite.

SĂGETĂTOR: Vineri iei parte la un eveniment cultural inedit care te impresionează profund, iar sâmbătă te trezeşti greu şi refuzi orice activitate care implică mersul pe jos. Duminică pare o zi neutră, fără evenimente speciale, dar ai grijă la ceea ce consumi, deoarece traversezi o perioadă în care organismul tău este mai slăbit.

CAPRICORN: Vineri  norocul îţi va surâde din plin, asta poate fi legat fie de o afacere demarată recent, fie de un câştig financiar neaşteptat. Sâmbătă mergi la cumpărături în secret pentru a lua câteva cadouri celor dragi, în vreme ce duminică eşti tu cel răsfăţat cu surprize şi cuvinte de laudă din partea persoanei iubite.

VĂRSĂTOR: Vineri este posibil să fii pus să faci o alegere importantă din punct de vedere profesional, însă îţi va fi destul de greu să te decizi. Sâmbătă îţi petreci ziua în compania celui mai bun prieten, iar duminică te preocupă cum să revigorezi viaţa de cuplu.

PEŞTI: Vineri debordezi de energie. Sâmbătă răscoleşti prin toată casa după un obiect special pe care l-ai primit de la o persoană importantă pentru tine, iar duminică  ai mai mult chef să stai singur, să te răsfeţi.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă