30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (20-22 iulie)

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (20-22 iulie)

 

BERBEC: Vineri eşti cuprins de un val de altruism şi te preocupi de bunăstarea celor dragi. Ai grijă sâmbătă să-ţi iei actele cu tine şi să verifici dacă ai închis uşa locuinţei înainte să pleci în călătorie, iar duminică vei avea o dispoziţie de zile mari şi îi vei binedispune pe cei din anturaj.

TAUR: Vineri cunoşti o persoană care se va dovedi că va avea un rol crucial în cevoluţia ta profesională, vei beneficia de sprijinul ei la momentul oportun. Un vecin îţi va pune nervii la încercare cu zgomotul bormaşinii, dar eşti suficient de înţelept să nu ripostezi agresiv. Duminică vei petrece mai mult timp cu persoana iubită, îţi vei putea exprima liber sentimentele, iar acest lucru va îmbunătăţi relaţia de cuplu. 
 
GEMENI: Încă din prima parte a zilei de vineri vei avea parte de o mulţime de reuşite. Ţi se fac propuneri interesante şi vor apărea noi oportunităţi profesionale, chiar dacă este perioada concediilor. Sâmbătă ai tendința de a le pune condiții celor dragi, poate chiar unele pe care ei nu le pot îndeplini, din diverse motive. Duminică astrele îţi recomandă să-ţi păstreazi concepţia pozitivă şi abilitatea în relaţiile cu ceilalţi.
 
RAC: Vineri ai şansa încheierii unui proiect care a început cu ceva vreme în urmă, fapt care te va binedispune pe tot parcursul zilei. Sâmbătă se anunţă ceva nori de furtună în cuplu, dar se risipesc după o repriză de shopping împreună. Duminică, energiile universului vor susţine toate schimbările pe care vrei le faci.

LEU: Te simţi obosit vineri la serviciu şi rutina zilnică te face să visezi cu ochii deschişi la zilele de concediu. Răbdare, nu mai este mult! Sâmbătă te retragi în bârlogul tău şi refuzi o invitaţie la cină. Duminică îţi dai seama că ar trebui să renunţi la unele obiceiuri mai puţin sănătoase. Poate fi vorba de dietă, de exemplu. 

FECIOARĂ: La serviciu, vineri s-ar putea să te irite o decizie pripită a şefului, dar ai grijă cu cine comentezi situaţia. Sâmbătă, este indicat să amâni orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că ai dificultăţi de concentrare.  Neînţelegerile cu persoana iubită te fac duminică să accepţi fără ezitări o ieşire cu prietenii.

BALANŢĂ: Simţi nevoia vineri să faci schimbări în cămin şi eşti tentat să cheltui o sumă mare de bani. Sâmbătă eşti bine dispus şi optimist, ai o vervă deosebită şi poţi lega cu uşurinţă prietenii noi. Duminică ai şanse să cumperi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de toată familia. 

SCORPION: Vineri faci faţă cu brio tuturor solicitărilor fizice şi psihice, iar sâmbătă te reîntâlneşti cu o persoană cu care nu ai mai văzut-o de mult timp şi puneţi la cale un proiect de afaceri din toamnă. În a doua parte a zilei de duminică sunt posibile conflicte sentimentale. Gelozia şi curiozitatea excesivă îţi aduc numai neplăceri. 

SĂGETĂTOR: Vineri pui la cale un proiect de proporţii şi petreci şi ziua de sâmbătă documentându-te pe internet. Duminică starea sănătăţii se îmbunătăţeşte, iar starea de spirit este deja la cote maxime. Plănuieşti deja o nouă călătorie pentru weekend-ul viitor.  

CAPRICORN: Vineri dai dovadă de o încăpăţânare ieşită din comun, fapt pentru care vei atrage antipatia anumitor persoane. Sâmbătă, îţi schimbi radical atitudinea – vei comunica excelent şi te vei descurca de minune în relaţiile cu cei mici. Duminică, în a doua parte a zilei, o migrenă te bagă mai devreme în pat decât ţi-ai fi dorit. 

VĂRSĂTOR: Vineri aştepţi cu nerăbdare să se termine ziua de muncă. Relaxează-te, vei avea timp berechet pentru hobby şi distracţii. Sâmbătă ai sentimente intense, mult sex-appeal şi emoţii greu de controlat. Duminică ai puterea de să depăşeşti o situaţie neplăcută cu ajutorul inteligenţei şi a puterii de convingere.

PEŞTI: Vineri atragi banii ca un magnet, dar pe cât de rapid îi primeşti pe atât de uşor îi cheltui. Persoana iubită îţi reproşează lipsa de pragmatism şi refuză să plece cu tine într-o vizită. Sâmbătă reuşeşti să dezamorsezi conflictul cu ajutorul unor proieteni comuni, iar duminică îţi reiei buna dispoziţie.  

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă